Πρόσφατα νέα

Η Μαγεία…του να Είσαι Διαφορετικός!

Μια δημιουργική «φωλιά» για παιδιά και νέους με νοητική υστέρηση – φάσμα αυτισμού έχει ανοίξει τις πύλες της τα τελευταία χρόνια στον Δυτικό Τομέα Αττικής, Γονείς παιδιών με αναπηρία, αλλά και φίλοι με περίσσευμα αγάπης για αυτούς τους καθημερινούς ήρωες άνοιξαν την αγκαλιά τους και δημιούργησαν τη «Γέφυρα Ζωής Α.μεΑ. Δυτικού Τομέα».

Οι γονείς και οι εθελοντές της «Γέφυρας Ζωής» με πολλή αγάπη, όρεξη και μεράκι και κύριο στόχο την βελτίωση της ψυχικής και κοινωνικής ζωής παιδιών και εφήβων με “ειδικές ικανότητες” αγωνίζονται για να καλύψουν τα «κενά» της δημιουργικής απασχόλησης για τα παιδιά με αναπηρία, τα οποία έχουν ακόμη μεγαλύτερη ανάγκη την κοινωνικοποίηση, την ψυχαγωγία, την τόνωση της αυτόνομης διαβίωσης.

Απογευματινός Εθελοντικός Πολυχώρος Δημιουργίας & Έκφρασης Παιδιών & Νέων με Νοητική Υστέρηση – Φάσμα Αυτισμού.

γέφυρα ζωής εθελοντισμός

Α.με.Α

«Ο μεγαλύτερος στόχος για τον πολυχώρο είναι να επιβιώσει, με απλά λόγια για το ΑΥΡΙΟ που ξημερώνει για τα παιδιά μας η «Γέφυρα Ζωής» ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ!»

Για να πραγματοποιηθεί το όνειρό μας, χρειάζεται η βοήθεια όλων σας, με οποιονδήποτε τρόπο. Θέλουμε τα παιδιά μας να συνεχίσουν τις εκπαιδευτικές, ψυχαγωγικές και απογευματινές τους δραστηριότητες, κάνοντάς τες ευχάριστες, δημιουργικές, φωτεινές, ελπιδοφόρες.