Ευχαριστήριο Προς Εταιρία Wilo Hellas ΑΒΕΕ

06
Ιούν

O Εθελοντικός Πολυχώρος Παιδιών & Νέων με Αναπηρία της Γέφυρα ζωής θέλει να ευχαριστήσει θερμά την εταιρία, Wilo Hellas ΑΒΕΕ http://www.wilo.gr/ , η οποία μας προσέφερε δωρεάν 2 αντλίες λυμάτων για τα WC, καλύπτοντας με ότι πιο σύγχρονο υπάρχει για τον νέο πολυχώρο μας.

Σχετικά με τη WILO Hellas – Αγίου Αθανασίου 80 – 145 69 Άνοιξη

Η Wilo Hellas ABEE είναι 100% θυγατρική της Wilo SE και δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1973, στον τομέα της παροχής ολοκληρωμένων λύσεων στα συστήματα άντλησης νερού. Η εταιρεία διαθέτει πανελλαδικά τα προϊόντα της, μέσω επιλεγμένων συνεργατών και απασχολεί 33 άτομα στα τμήματα παραγγελιών, εμπορίας, logistics και υποστήριξης πελατών.
Η Wilo παρέχει υποστήριξη πριν και μετά την πώληση (μέσω υψηλά εκπαιδευμένων επιστημόνων και ετοιμοπαράδοτων προϊόντων) για οικίες, κτίρια, μεγάλα τεχνικά και δημοτικά έργα στους τομείς της θέρμανσης, κλιματισμού, ψύξης, παροχής νερού, άρδευσης και ύδρευσης, αποστράγγισης, πυρόσβεσης, μεταφοράς και επεξεργασίας λυμάτων, καθώς και για βιολογικούς καθαρισμούς.

Ευχαριστούμε την εταιρία  Wilo Hellas ΑΒΕΕ http://www.wilo.gr/ ,που μας απλώνει το χέρι χωρίς να ζητάει ανταλλάγματα και ιδιαίτερα ανθρώπους που καν δεν μας γνωρίζουν προσωπικά.

Σας ευχαριστούμε πολύ

Ελπίζοντας να συνεχίσουμε να σας έχουμε κοντά μας

Με εκτίμηση,

Διονύσης Γουράνιος Προέδρος  Δ.Σ.

Leave a Comment

Translate »