Κατάθεση στεφάνου στο Περιστέρι για την 28η Οκτωβρίου από παιδιά και εθελοντές της Γέφυρας Ζωής

27
Οκτ

Παραμονή για το μεγάλο “ΟΧΙ” του Ελληνισμού στο πλαίσιο της τελετής εορτασμού της εθνικής μας εορτής που έλαβε χώρα στην Πλατεία Δημαρχείου του Περιστερίου το πρωί  στης 27-10-17 πραγματοποιήθηκε η κατάθεση στεφάνων παρουσία επισήμων από συλλόγους και διαφόρους φορείς .

 

Η “Γέφυρα ζωής” ήταν εκεί με αντιπροσωπεία εθελοντών και «παιδιών» με αναπηρία του Πολυχώρου της, απέτισε φόρο τιμής με δικό της στεφάνι στο Ηρώο.


Η συγκίνηση που προκάλεσε η κατάθεση στεφάνου από τα «παιδιά» μαζί με τους εθελοντές της Γέφυρας Ζωής στους παριστάμενους ήταν πολύ μεγάλη, τα επιβράβευσαν δε με ένα ζεστό και παρατεταμένο χειροκρότημα.


Η Γέφυρα Ζωής θα είναι πάντα εκεί, να τιμά με σεβασμό όλους όσους θυσιάστηκαν για να είμαστε όλοι μας σήμερα ελεύθεροι , αφού εκτός από τα ψυχοπαιδαγωγικά προγράμματα και τα μαθήματα αυτόνομης διαβίωσης στα οποία ασκούνται και διδάσκονται τα παιδιά στον πολυχώρο της, προέχουσα θέση έχει και η «αφήγηση» και καλλιέργεια γνώσης σ’ αυτά των ιστορικών γεγονότων που έχουν σημαδέψει τη χώρα μας.

Leave a Comment

Translate »