Συνεργασία της ΓΕΦΥΡΑΣ ΖΩΗΣ Α.μεΑ. ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ με το ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΤΩΝ Α.μεΑ.του Ανδρέα Μπαρδάκη

30
Οκτ

Η ΓΕΦΥΡΑ ΖΩΗΣ Α.μεΑ. ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ και ο ” Συνήγορος των ΑμεΑ” του Ανδρέα Μπαρδάκη σας ανακοινώνουν ότι ενώνουν τις δυνάμεις τους για να μπορούν οι πολίτες να ρωτούν ο,τιδήποτε αφορά τα δικαιώματά τους για τα Α.μεΑ., καθώς και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στις συναλλαγές τους με τις δημόσιες υπηρεσίες με σκοπό να μάθουν να τα αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά.

%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%b7%ce%b3%ce%bf%cf%81%ce%bf%cf%83-%cf%84%cf%89%ce%bd-%ce%b1%ce%bc%ce%b5%ce%b1-41

14610858_1765779133686367_2521334460465066403_n%ce%b3%ce%b6

Πρέπει η σχέση των πολιτών – κυρίως των ατόμων με αναπηρίες και των οικονομικά αδύναμων – με το κράτος να τεθεί στο επίκεντρο κάθε θεσμικής πρωτοβουλίας κι εφόσον το κράτος δεν φροντίζει για το αυτονόητο τότε αναλαμβάνουμε εμείς την πρωτοβουλία να του δείξουμε το πως πρέπει να ενεργήσει.

Βεβαίως, ο Συνήγορος των ΑμεΑ & η ΓΕΦΥΡΑ ΖΩΗΣ Α.μεΑ. ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ εννοείται ότι είναι και στο πλευρό των μονογονεϊκών οικογενειών καθώς και των οικονομικά αδύναμων πολιτών.

Θα συνεχίσουμε να απευθυνόμαστε με σεβασμό και εκτίμηση προς τα άτομα με αναπηρία αλλά κυρίως με Αλληλεγγύη, καλούμαστε όλοι να προστατεύσουμε τα άτομα με αναπηρία.

Σας καλούμε, λοιπόν, να «επικυρώσετε» τη κοινή μας προσπάθεια, δείχνοντάς μας εκ νέου την εμπιστοσύνη και τη στήριξή σας.

Για την ΓΕΦΥΡΑ ΖΩΗΣ Α.μεΑ. ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ Για τον Συνήγορο των ΑμεΑ
Διονύσης Γουράνιος Ανδρέας Μπαρδάκης

Από το Γραφείο τύπου

 

Φίλοι μου, σε λίγες ημέρες ο Συνήγορος των ΑμεΑ θα φιλοξενείται σε φυσικό χώρο από τον σύλλογο “Γέφυρα Ζωής”.
Αυτή η γεφύρωση αποσκοπεί στην υποστήριξη της αναπηρίας κι έτσι, όλοι εσείς που μένετε Αθήνα και θέλετε να με βρείτε για να συζητήσουμε από κοντά τις απορίες σας, θα μπορείτε να με βρίσκετε Σάββατο ή Κυριακή, για λίγες ώρες που θα κατεβαίνω στο Χαϊδάρι για να πιω έναν καφέ παρέα με τον πρόεδρο του συλλόγου, τον Διονύση Γουράνιο και παράλληλα θα μπορούμε να κάτσουμε σε άνετο και φιλόξενο χώρο, σε κλειστό γραφείο, για να μπορούμε να συζητούμε διακριτικά όλα αυτά που σας ενδιαφέρουν.
Μαζί μου θα έχω πάντα ένα μικρό λαπτοπ με σύνδεση στο διαδίκτυο για να είμαι κι εδώ, συνδεδεμένος μαζί σας. Θα υπάρχει και τηλέφωνο.
Σύντομα θα μπορώ να σας πω περισσότερες λεπτομέρειες. Προς το παρόν, οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Διονύση Γουράνιο για την προσφορά του και για τη φιλία του.

Ανδρέας Μπαρδάκης

Translate »