Επίσκεψη στην Γέφυρα Ζωής της Βουλευτή Θεοδώρας Μεγαλοοικονόμου

18
Ιούλ

 

Συνάντηση με τα μέλη του Διοικητικού της Γέφυρα Ζωής , πραγματοποίησε την Τρίτη 17/7/18 το απόγευμα , η Βουλευτής του Σύριζα  κ. Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου,  & ενημερώθηκε από τον Προέδρο του Δ.Σ. κ Διονύση Γουράνιο εκτενώς για τις δράσεις και τα προγράμματα που υλοποιούνται.

Στο πλαίσιο της συνάντησης η βουλευτής είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει από κοντά την λειτουργία του Εθελοντικού Πολυχώρου  και να έρθει σε επαφή με τα παιδιά και τους εθελοντές άλλωστε δεν είναι η πρώτη φόρα που επισκέπτεται τον πολυχώρο , η συζήτηση επεκτάθηκε και στο ζήτημα ανέγερσης των Στεγών Υποστηριζόμενης Διαβίωσης που θέλει η Γέφυρα Ζωής διακαώς να μπορέσει να υλοποίηση. 

Στο τέλος της επίσκεψης αποφασίστηκε να γίνει εκ νέου κοινοβουλευτική παρέμβαση, και δεσμεύτηκε ότι θα επανέλθει,  με την εξεύρεση και θεσμοθέτηση βιώσιμων & αμέσων λύσεων τόνισε  ότι θα πρέπει άμεσα να δοθεί η απαραίτητη αλλά και ενδιαφέροντος  από το κράτος, ως οφείλει, ώστε να συνεχίσουν να λειτουργούν  απρόσκοπτα τέτοιες πρωτοβουλίες κοινωνικού χαρακτήρα σαν του Εθελοντικού Πολυχώρου παιδιών και Νέων με Αναπηρία της Γέφυρα Ζωής, προσφέροντας την απαραίτητη φροντίδα και υποστήριξη στα ΑμεΑ και τις οικογένειες τους.

Τέλος ο Πρόεδρος του Δ.Σ.  κ. Διονύσης Γουράνιος την ευχαρίστησε για την συνεχόμενη συμπαράσταση της, και της  τόνισε την τεράστια σημασία εξεύρεσης άμεσης λύσης, καθώς οι ανάγκες αυξάνονται διαρκώς και η αγωνία των γονέων είναι μεγάλη,  υπογραμμίζοντας ότι είναι αναγκαίο να υποστηριχθούν για την αξιοπρεπή διαβίωση των παιδιών & νέων με αναπηρία.

 

Leave a Comment

Translate »