Αγκαλιά αγάπης έχει ανοίξει η Visa Hellas για την Γέφυρα Ζωής Α.μεΑ.

26
Οκτ

Η Visa Hellas συνεχίζει να μοιράζει χαμόγελα. Το πρόγραμμα Solidarity, το οποίο αποσκοπεί στην υποστήριξη ατόμων που έχουν ανάγκη, ολοκληρώθηκε για 3η χρονιά.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στης 23/10,στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, οι οργανισμοί παρουσίασαν τις ενέργειες που υλοποιήθηκαν με την υποστήριξη της  Visa Hellas και των Τραπεζών.

Ο Πρόεδρος της Γέφυρας Ζωής Α.μεΑ. κ. Διονύσης Γουράνιος ανέφερε «Θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη όλης της οικογένειας της «Γέφυρα Ζωής Α.μεΑ.» για τη μεγάλη αγκαλιά αγάπης που έχει ανοίξει η Visa Hellas & οι συνεργαζόμενες Τράπεζες, η δικής σας «μικρή κίνηση», έφερε πραγματικά την αλλαγή, που από το 2016 μας στηρίζετε  ουσιαστικά, καλύπτοντας κάθε φορά σημαντικές ανάγκες του Οργανισμού μας.

Η αναπηρία δεν εξαφανίζεται, όμως εμείς στην Γέφυρα Ζωής Α.μεΑ. βάζουμε με την πολύτιμη βοήθεια της Visa Hellas την αναπηρία πίσω μας να μας ακολουθεί, και όχι μπροστά μας να την ακολουθούμε εμείς, τονίζει ο Πρόεδρος της Γέφυρας Ζωής κύριος Διονύσης Γουράνιος

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς!

Όπως δήλωσε ο Νίκος Καμπανόπουλος, Γενικός Διευθυντής της Visa Ελλάδος, Βουλγαρίας και Κύπρου «Μαζί με όλους τους Οργανισμούς που ωφελήθηκαν, είδαμε την αξία της συνεργασίας και της εμπιστοσύνης για ένα επιθυμητό αποτέλεσμα.Συνεργαζόμαστε στενά με τις κοινότητες και τους Οργανισμούς για την υποστήριξη των κρίσιμων αναγκών αλλά και για τη δημιουργία εργατικού και επιχειρηματικού δυναμικού.

Είναι μέσα στην κουλτούρα μας!  

Οι οργανισμοί που υποστηριχθήκαν είναι:

 

 

H επιλογή των φορέων έγινε μετά από διαμόρφωση συγκεκριμένων κριτηρίων μεταξύ των τραπεζών και της Visa Europe.

Και η πιο μικρή κίνηση μια μεγάλη αλλαγή!

 

 

Leave a Comment

Translate »