Συμμετοχή της Γέφυρας ζωής στην εκδήλωση “Under the tree” στο Balux Prive

12
Φεβ

1Το Σάββατο, την Κυριακή και τη Δευτέρα 12, 13 και 14 Δεκεμβρίου αντίστοιχα, η Γέφυρα ζωής ΑΜΕΑ Δυτικού Τομέα έλαβε μέρος στη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση “Under The Tree” που διοργανώθηκε από την εταιρία χειροποίητων αντικειμένων “Moussou” στο Balux Prive στη Γλυφάδα.

 

 

 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην κα. Ελεάννα Πιρπινιά του moussou.com για την πρωτοβουλία της και την φιλοξενία της καθώς επίσης και όλους τους έκθετες που μας στήριξαν.

2

Αναλυτικά, μέλη της “Γέφυρας ζωής” βρίσκονταν στο Bazaar και τις τρεις μέρες με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του συλλόγου μέσω της πώλησης τόσο των ημερολογίων της Γέφυρας ζωής όσο κι άλλων χειροποίητων αντικειμένων. Ακόμη, το Σάββατο 12/12 ο πρόεδρος του Συλλόγου, κ. Διονύσης Γουράνιος ενημέρωσε τους παρευρισκομένους αναφορικά με το έργο της Γέφυρας ζωής καθώς και τις δράσεις της.

3

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι η δραστηριοποίηση της “Γέφυρας ζωής” δεν περιορίστηκε στην προσπάθεια οικονομικής στήριξης του συλλόγου και τη σχετική ενημέρωση του κόσμου ως προς τη μέχρι τώρα πορεία της καθώς, στο πλαίσιο της εκδήλωσης, οι νέοι της “Γέφυρας ζωής” είχαν την δυνατότητα συμμετοχής σε μια άκρως ευεργετική για τις συναισθηματικές τους λειτουργίες δράση.

20151213 150253 resized 14

Translate »