Πολύτιμη η Δωρεά της εταιρίας Ideal Standard ΑΒΕΕ στην Γέφυρα ζωής Α.μεΑ. Δυτικού Τομέα

05
Απρ

Η Γέφυρα ζωής Α.μεΑ. Δυτικού Τομέα θέλει να ευχαριστήσει θερμά την εταιρία Ideal Standard ΑΒΕΕ, η οποία απλόχερα μας πρόσφερε  είδη υγιεινής για ένα πλήρες λειτουργικό μπάνιο A.μεΑ. καλύπτοντας κάθε ειδική ανάγκη για την καθημερινή υγιεινή και καθαριότητα στο νέο πολυχώρο μας.idealLogo_01_867808662

Η προσφορά της εταιρίας Ideal Standard ΑΒΕΕ είναι πολύ μεγάλη για εμάς , καθώς αποδέκτες είναι τα παιδιά μας για τα οποία προσπαθούμε να εξασφαλίσουμε τις καλύτερες συνθήκες στον νέο πολυχώρο μας .

Ευχαριστούμε από καρδιάς την εταιρία Ideal Standard ΑΒΕΕ που μας απλώνει το χέρι χωρίς να ζητάει ανταλλάγματα και ιδιαίτερα ανθρώπους που  δεν μας γνωρίζουν προσωπικά.

gefira_zois_logo

Σας Ευχαριστούμε που μας βοηθάτε στα νέα βήματα μας παρά τις δυσκολίες των καιρών.
H Ideal Standard στην Ελλάδα
H Ideal Standard ΑΒΕΕ είναι θυγατρική εταιρεία της Ideal Standard International.
Ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1967 και προμηθεύει την ελληνική αγορά με είδη υγιεινής από υαλώδη πορσελάνη, ακρυλικές μπανιέρες απλές ή υδρομασάζ, καμπίνες υδρομασάζ υψηλής τεχνολογίας, ντουσιέρες, καμπίνες για ντουσιέρες, μπαταρίες μπάνιου και κουζίνας, έπιπλα και αξεσουάρ μπάνιου.
Η ελληνική εταιρεία έχει επιπλέον αναλαμβάνει την περαιτέρω ανάπτυξη δραστηριοτήτων της Ideal Standard International για τις περιοχές της Μεσογείου,της Μέσης Ανατολής και του Περσικού Κόλπου.
Στην ευθύνη της περιφέρειας της Μεσογείου περιλαμβάνονται η Κύπρος, η Μάλτα και το Ισραήλ ενώ στην περιφέρια της Μέσης Ανατολής και του Περσικού Κόλπου, περιλαμβάνονται οι εξής 12 χώρες : Λίβανος, Ενωμένα Αραβικά Εμιράτα (με κύρια κέντρα το Ντουμπάι & το Αμπουντάμπι), Συρία, Ισραήλ, Παλαιστίνη, Ιορδανία, Σαουδική Αραβία, Κουβέϊτ, Μπαχρέϊν, Κατάρ, Ομάν και Υεμένη.
Η ανάθεση στην Ideal Standard ABEE της διοίκησης των παραπάνω μεγάλων γεωγραφικών περιοχών επιβεβαιώνει την διεθνή καταξίωση και την συνεχή επιτυχή και σταθερή πορεία της ελληνικής εταιρείας στο διεθνές προσκήνιο.
Στην ελληνική αγορά η Ideal Standard διατηρεί το υψηλότερο ποσοστό αναγνωρισιμότητας, με μεγάλη διαφορά από τις άλλες επωνυμίες του κλάδου.
Η Ideal Standard ABEE διαθέτει για την καλύτερη εξυπηρέτηση του καταναλωτικού κοινού, αλλά και των επαγγελματιών του κλάδου στην Ελλάδα, ένα σύγχρονο εκθεσιακό κέντρο, στο ίδιο κτίριο όπου στεγάζονται τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας. Επιπλέον, για να ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες της Β. Ελλάδας, διατηρεί γραφεία και στην Θεσ/νίκη.
Οι διευθύνσεις της εταιρείας είναι :

Ideal Standard Εκθεση
Λεωφ. Μεσογείων 265, Ν. Ψυχικό, 154 51 Αθήνα τηλ. 210 – 67 90 880
Ideal Standard γραφεία Αθηνών
Λεωφ. Μεσογείων 265, Ν. Ψυχικό, 154 51 Αθήνα τηλ. 210 – 67 90 800
Ideal Standard γραφεία Θες/νίκης
26ης Οκτωβρίου 90 & Μινωταύρου 1, Porto Center, 546 27 Θεσ/νίκη τηλ. 2310 – 488 288

Translate »