Πολύτιμη η Δωρεά της εταιρίας Olympia Electronics στην Γέφυρα ζωής Α.μεΑ. Δυτικού Τομέα.

12
Ιούν

Η Γέφυρα ζωής Α.μεΑ. Δυτικού Τομέα θέλει να ευχαριστήσει θερμά την εταιρία, Olympia Electronics (http://www.olympia-electronics.gr/), οι οποία απλόχερα μας πρόσφερε τον Φωτισμό Ασφαλείας, το Συστήμα Πυρανίχνευσης & το Συστήμα Συναγερμού καλύπτοντας κάθε ανάγκη για την καθημερινή ασφάλεια και πρόληψη με ότι πιο σύγχρονο υπάρχει , για τον νέο πολυχώρο μας.

logo_gr

Η προσφορά της εταιρίας είναι πολύ μεγάλη για εμάς , καθώς δέκτες είναι τα παιδιά μας για τα οποία προσπαθούμε να εξασφαλίσουμε τις καλύτερες συνθήκες στον νέο πολυχώρο μας.

IMG_20160607_123022

Ευχαριστούμε από καρδιάς
την εταιρία Olympia Electronics(http://www.olympia-electronics.gr/) που μας απλώνει το χέρι χωρίς να ζητάει ανταλλάγματα και ιδιαίτερα ανθρώπους που καν δεν μας γνωρίζουν προσωπικά.

Λίγα λογία για την Olympia Electronics

Η Olympia Electronics ιδρύθηκε το 1979 από τους Νικόλαο Λακασά και Παναγιώτη Αρβανιτίδη. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη καινοτόμων ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας χρησιμοποιώντας τεχνολογία αιχμής. Το ανθρώπινο δυναμικό της Olympia Electronics ανέρχεται στους 174 εργαζόμενους με 10% στο Τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης και αποτελεί τη μεγαλύτερη αμιγώς ελληνική παραγωγική μονάδα ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας. Ιδιαίτερα δυναμική είναι η παρουσία της σε περισσότερες από 72 χώρες του εξωτερικού. Η φιλοσοφία της εταιρείας στηρίζεται στην αντίληψη “προσφέρουμε περισσότερα για λιγότερα”.

 

Σας Ευχαριστούμε που μας βοηθάτε στα νέα βήματα μας παρά τις δυσκολίες των καιρών.

Translate »