Νέα συνεργασία της Γέφυρας Ζωής με την εταιρεία υπηρεσιών παιδικής ψυχαγωγίας Playnart

05
Σεπ

Στη σύναψη μιας, ιδιαιτέρως παραγωγικής, για τη συμβολή στη στήριξη του συλλόγου, συνεργασίας προχώρησε η Γέφυρα Ζωής ΑΜΕΑ Δυτικού Τομέα, με την εταιρεία παροχής υπηρεσιών παιδικής ψυχαγωγίας και καλλιτεχνικής απασχόλησης Playnart.

play n art logo

Η εταιρεία που δραστηριοποιείται στις παροχές θεματικών πάρτυ, Clown, Magician καθώς και του θεατρικού παιχνιδιού επέλεξε να συμβάλλει στην προσπάθεια της Γέφυρας Ζωής να δημιουργήσει ένα ίσο, υγιές και αξιοπρεπές περιβάλλον απασχόλησης για τους νέους με νοητική υστέρηση, φάσμα αυτισμού αλλά και συνδρόμου Down.

Αρκεί να πάρετε τηλέφωνο & να πείτε ΓΕΦΥΡΑ ΖΩΗΣ & τότε η Playnart θα προσφέρει μέρος των εσόδων από της παραστάσεις της για την οικονομική στήριξη του πολυχώρου για παιδιά και νέους με αναπηρία.

Συγκεκριμένα, είχε προηγηθεί ήδη μια δωρεάν παράσταση για την ψυχαγωγία των νέων του συλλόγου, η οποία, μετά από συζητήσεις μεταξύ του Προέδρου της Γέφυρας Ζωής, κ. Γουράνιου Διονύση, και του εκπροσώπου και υπευθύνου της εταιρείας Playnart, του κ. Μάνου Ζερβάκη, κατέληξε στην τελική συμφωνία για την αμοιβαία στήριξη της Γέφυρας Ζωής.

unnamed

Είμαστε βέβαιοι ότι η σύμπραξη του συλλόγου και της εταιρείας Playnart θα συνεισφέρει καταλυτικά στην επίτευξη μιας ακόμη καλύτερης και αποδοτικότερης διαχείρισης των στόχων της Γέφυρας Ζωής , ενώ ταυτοχρόνως, ανοίγει νέους δρόμους για τη δυνατότητα της Γέφυρας να φιλοξενήσει ακόμη περισσότερους νέους που το έχουν ανάγκη σε ένα ακόμη καλύτερο περιβάλλον απασχόλησης.

Το σύνολο του ΔΣ από κοινού με το σύνολο των εθελοντών και των νέων που φιλοξενούνται καθημερινά στη Γέφυρα Ζωής, ευχαριστεί θερμά, για την ανθρώπινη αυτή πρωτοβουλία το κ.Μάνο Ζερβάκη, ελπίζοντας ότι η νέα συνεργασία θα είναι μόνο η αφετηρία του κοινωνικού έργου που ευελπιστεί να καταφέρει στο μέλλον.

Γιατί στη Γέφυρα Ζωής αναζητούμε καθημερινά νέους τρόπους να αγκαλιάσουμε τη μαγεία του να είσαι διαφορετικός…μαζί με όλους σάς

Leave a Comment

Translate »