Συνάντηση αντιπροσωπίας της Γέφυρας Ζωής με το Δήμαρχο Αγίας Βαρβάρας

06
Οκτ

Τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου και ώρα 10.00 συναντήθηκαν ο Πρόεδρος της Γέφυρας Ζωής ΑΜΕΑ Δυτικού Τομέα, Γουράνιος Διονύσης από κοινού με τη Γραμματέα του Δ.Σ, Μαντζαβίνου Γιώτα και την Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων, Παπαδοπούλου Εβίτα με το Δήμαρχο του Δήμου Αγίας Βαρβάρας, κ. Καπλάνη Γιώργο.
tromaktiko9804

Η εν λόγω συνάντηση πραγματοποιήθηκε με στόχο την αναζήτηση νέων προτάσεων που αφορούν στη λειτουργία της Γέφυρας Ζωής , το ενδεχόμενο από κοινού συνεργασίας και στήριξης του κοινωνικού έργου το οποίο εκτελεί ο σύλλογος καθώς και την ενημέρωση του δημάρχου για το ήδη διαμορφωμένο περιβάλλον το οποίο έχει καταφέρει να εξασφαλίσει ο σύλλογος μέσα από τις συνεχείς ενέργειές του, έχοντας πάντα στόχο τους νέους με νοητική υστέρηση, φάσμα αυτισμού και συνδρόμου Down.

Η συζήτηση κινήθηκε σε ιδιαίτερα ευνοϊκό για το μέλλον του συλλόγου επίπεδο καθώς και οι δύο πλευρές είναι πρόθυμές να λάβουν τα αναγκαία μέτρα προκειμένου να υλοποιήσουν τους αμοιβαία επιδιωκόμενους στόχους.

Τέλος, η συνάντηση αυτή φάνηκε να είναι η αρχή μιας άκρως αποδοτικής αμφίπλευρης στήριξης των κοινωνικών ομάδων που έχουν πραγματική ανάγκη.

Από το Γραφείο τύπου

Leave a Comment

Translate »