Νέα συνεργασία της Γέφυρας Ζωής με το Aegean Omiros College για την χρονιά 2016-2017

22
Οκτ

Η συνεργασία αυτή έχει στόχο, πέρα από την από κοινού διοργάνωση εθελοντικών δράσεων, την αξιοποίηση του κολεγίου ως φορέα πρακτικής άσκησης στη Γέφυρα Ζωής. Αξίζει να αναφερθεί ότι το πλαίσιο της ολοκλήρωσης της σύναψης της εν λόγω συνεργασίας έλαβε χώρα μια συνάντηση στον εθελοντικό Πολυχώρο της Γέφυρας Ζωής (Ιερά Οδός 310 στο Χαϊδάρι).

unnamed

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με την υπογραφή της σύμβασης μεταξύ των : Φάνης Ζώτου, Υπευθ. Δημοσίων Σχέσεων του Aegean Omiros College και Χρυσαυγής Καρυάκατζη, Συντονίστρια Φορέων Πρακτικής Άσκησης του Κολεγίου και, εκ μέρους της Γέφυρας Ζωής, των: Γουράνιος Διονύσης, Πρόεδρος της Γέφυρας Ζωής, από κοινού με τη Γραμματέα του Δ.Σ, Μαντζαβίνου Γιώτα, μέσω της οποίας διευρύνεται σε σημαντικό βαθμό το επιστημονικό δυναμικό, το οποίο θα είναι σε θέση να απασχολεί τους νέους-ες καθημερινά στον Πολυχώρο της Γέφυρας Ζωής. Στόχος είναι να διαμορφωθούν ακόμη περισσότερες ειδικότητες και, ενδεχομένως, και νέες δραστηριότητες στο ήδη καινοτόμο πρόγραμμα του Πολυχώρου της Γέφυρας Ζωής Α.μεΑ. Δυτικού Τομέα.

Το Aegean Omiros College λειτουργεί ως αναγνωρισμένο από το κράτος Κολέγιο και ανήκει στον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΟΜΗΡΟΣ, ενός από τους παλαιότερους εκπαιδευτικούς οργανισμούς στην Ελλάδα, στο χώρο της μεταλυκειακής εκπαίδευσης. Το Aegean College σε συνεργασία με κρατικά βρετανικά πανεπιστήμια προσφέρει ακαδημαϊκά προγράμματα εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα που οδηγούν στην απόκτηση Bachelor και Master απευθείας από τo συνεργαζόμενο ίδρυμα. Τα προγράμματα σπουδών είναι αναγνωρισμένα από το Ελληνικό Κράτος, οδηγούν σε αναγνωρισμένα επαγγελματικά δικαιώματα τόσο στο δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα και, σε αυτά διδάσκουν καθηγητές του επιστημονικού προσωπικού του. http://aegeancollege.gr/

Από το Γραφείο τύπου

Translate »