Εγκαίνια των νέων γραφείων και εγκαταστάσεων του Aegean Omiros College στον Πειραιά

24
Οκτ

Στο πλαίσιο της διασύνδεσης αντιπροσωπία της «Γέφυρας Ζωής» αποτελούμενη από τον Πρόεδρο, κ. Διονύση Γουράνιο,και τον αντιπρόεδρο κ. Δημήτρη Μελιδωνιάτη παρευρέθηκαν την Πέμπτη 20-10-16 στα εγκαίνια των νέων γραφείων και των εγκαταστάσεων του Aegean Omiros College στον Πειραιά.
Μετά από 70 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην Αθήνα το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ και το Aegean College δίνουν πλέον τη δυνατότητα στους νέους να επωφεληθούν από τα πλεονεκτήματα της φοίτησής τους στον τόπο διαμονής τους.
Ο ΟΜΗΡΟΣ εγκαινίασε την έναρξη μιας νέας εποχής στην ιδιωτική εκπαίδευση στο πρώτο λιμάνι της χώρας, σε ένα οκταώροφο κτίριο 2000 τ.μ. με υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, με ένα μεγάλο πάρτι με μουσική, εκλεκτούς καλεσμένους, πολλές εκπλήξεις και παρουσιαστή τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.
Τέλος,από πλευρά μας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την άψογη υποδοχή που είχαμε από την κα. Φάνη Ζώτου, Υπευθ. Δημοσίων Σχέσεων του Aegean Omiros College και της κας. Χρυσαυγής Καρυάκατζη, Συντονίστρια Φορέων Πρακτικής Άσκησης του Κολεγίου καθώς και από τα υπόλοιπα μέλη του Aegean College.

unnamed2

unnamed3

unnamed4

unnamed1

Leave a Comment

Translate »