Συνάντηση της Γέφυρας Ζωής με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Νίκαιας Αλέξιο

24
Οκτ

Την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 9.00 συναντήθηκε αντιπροσωπεία της Γέφυρας Ζωής ΑΜΕΑ Δυτικού Τομέα με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Νίκαιας Αλέξιο.
Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Mητρόπολης του δήμου Νίκαιας παρευρέθηκαν εκ μέρους της Γέφυρας Ζωής ο πρόεδρος της Γέφυρας Ζωής ΑΜΕΑ Δυτικού Τομέα, Γουράνιος Διονύσης, η Γραμματέας του ΔΣ, Ματζαβίνου Γιώτα και, η Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων, Παπαδοπούλου Εβίτα.

unnamed

Συγκεκριμένα, στόχος της συνάντησης αποτέλεσε η ενημέρωση του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Νίκαιας Αλέξιο για την ταυτότητα του συλλόγου καθώς και η προώθηση του συνόλου των δράσεων του πολυχώρου της Γέφυρας Ζωής.

Επιπλέον, ακολούθησε μια συνοπτική παρουσίαση αναφορικά με την προσπάθεια του συλλόγου να εξασφαλίσει ένα υγιές περιβάλλον απασχόλησης στους νέους με νοητική στέρηση, φάσμα αυτισμού και συνδρόμου Down.

Η ιδιαίτερα ευνοϊκή ανταπόκριση, η οποία φάνηκε να διαμορφώνεται στη διάρκεια των συζητήσεων, θα συμβάλλει σημαντικά στην προώθηση του έργου του συλλόγου αλλά και την ευαισθητοποίηση ακόμη μεγαλύτερου μέρους της κοινωνίας.

από το Γραφείο Τύπου

Leave a Comment

Translate »