Συνεργασία του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΟΜΗΡΟΣ και της «ΓΕΦΥΡΑ ΖΩΗΣ» με τον Δήμο Αγίας Βαρβάρας

08
Νοέ

Την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016, ο Πρόεδρος της Γέφυρας Ζωής, κος. Γουράνιος Διονύσιος και η γραμματέας του Δ.Σ, κα. Μαντζαβίνου Γιώτα, μαζί με την κα. Ζώτου Φανή, Υπεύθυνη των Δημοσίων Σχέσεων του Aegean Omiros College και την κα. Καρυάκατζη Χρυσαυγή, Συντονίστρια Φορέων Πρακτικής Άσκησης, συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο Αγ. Βαρβάρας, κ. Γιώργο Καπλάνη και τον Αντιδήμαρχο, κο. Ανδρέα Λεωτσάκο, για να συζητήσουν το πλαίσιο στο οποίο θα αναπτυχθεί η συνεργασία τους.
unnamed

Το Aegean Omiros College και τα ΙΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ προτείνουν την παροχή υποτροφιών, εκπτώσεων στα δίδακτρα σε οικονομικά ασθενείς δημότες, αλλά και τη συμβουλευτική σχολικού επαγγελματικού προσανατολισμού στα λύκεια του Δήμου.

Το Aegean College, μέλος του ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ «ΟΜΗΡΟΣ», ανήκει σε έναν από τους παλαιότερους εκπαιδευτικούς οργανισμούς στην Ελλάδα. Ο «ΟΜΗΡΟΣ» ιδρύθηκε το 1946 και λειτουργεί παρέχοντας ποιοτικές ιδιωτικές υπηρεσίες εκπαίδευσης, μετρώντας εκατομμύρια αποφοίτους εντεταγμένους στην αγορά εργασίας στο αντικείμενο σπουδών τους.

Στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Ομίλου, η συνάντηση στέφθηκε με επιτυχία και θα ξεκινήσει η οργάνωση των δράσεων σε συνεργασία του ομίλου ΟΜΗΡΟΣ με τη Γέφυρα Ζωής και το Δήμο Αγ. Βαρβάρας.

Leave a Comment

Translate »