Το μετάλλιο το κέρδισαν τελικά ο ανθρωπισμός ,στο τουρνουά ποδοσφαίρου για την ενίσχυση της Γέφυρα Ζωής

14
Δεκ

Φιλανθρωπικό τουρνουά ποδοσφαίρου παρακολούθησαν την Κυριακή 11 – 12 -16 πλήθος κόσμου μαζί με τον  Δήμαρχο Χαϊδαρίου , κ. Μιχάλη Σελέκο , για την ενίσχυση της Γέφυρα Ζωής

 

Συγκεκριμένα, το τουρνουά , διοργανώθηκε από τον Πρόεδρο τον Παλαίμαχων ΑΕ Δάφνη Δάσους Χαϊδαρίου κ. Γιώργο Παπαχαρίση  ,

τον κ. Γιώργο Σαφρά Προέδρο ΑΕ Δάφνη Δασούς Χαϊδαρίου , & τον Πρόεδρο της Γέφυρα Ζωής κ. Διονύση Γουράνιo

 

 

Φιλανθρωπικό τουρνουά ποδοσφαίρου παρακολούθησαν την Κυριακή 11 – 12 -16 πλήθος κόσμου μαζί με τον  Δήμαρχο Χαϊδαρίου , κ. Μιχάλη Σελέκο , για την ενίσχυση της Γέφυρα Ζωής

 

 

 

 

Στο τουρνουά ποδοσφαίρου συμμετείχαν οι ομάδες:

Παλαίμαχοι A.E. Δάφνη  Δάσους Χαϊδαρίου 

Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών

Σύνδεσμος Παλαίμαχων Γυναικών Ελλάδος

Ποδοσφαιρική ομάδα Aegean College Omiros

Εφηβικό ΑΕ Δάφνη Δάσους Χαϊδαρίου


Ο σκοπός αυτής της υπέροχης αθλητικής εκδήλωσης ήταν η ενίσχυση του εθελοντικού πολυχώρου για παιδιά & νέους με αναπηρία της Γέφυρα Ζωής.

Ο Πρόεδρος της Γέφυρα Ζωής κ. Διονύσης Γουράνιος μετά το πέρας του αγώνα, έδωσε πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές, στους εθελοντές και φυσικά στους αθλητές που έλαβαν μέρος.

 

Ιδιαίτερα ευχαρίστησαν όλους τους συμπολίτες μας που συμμετείχαν, υποστηρίζοντας και ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα και προσέφεραν, συμβάλλοντας την προσπάθεια ενίσχυσης της Γέφυρας Ζωής.

 

 

Ο αγώνας διεξήχθη στο, Δημοτικό Γήπεδο Τ. Χαραλαμπίδης ενώ -αν και τα εύσημα ανήκουν και στις τέσσερις  «αντίπαλες» ομάδες- το «μετάλλιο» το κέρδισαν τελικά ο ανθρωπισμός, η γενναιοδωρία και η ανιδιοτελής προσφορά προς τον συνάνθρωπο, στα ημίχρονα οι μαζορέτες της σχολής χορού ευ ζωή διασκέδαζαν τον κόσμο με τον χορό τους και την «φρέσκια» ομορφιά τους.

Σας ευχαριστούμε

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σας ευχαριστούμε

Παρόντες στον αγώνα ήταν ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Πρασίνου και Περιβάλλοντος κ. Χουδελούδης Μόσχος, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης κ. Δαουάχερ Ναουάφ , ο Δημοτικός Σύμβουλος Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης Χαιδάρι Ξανά, κ. Βαγγέλης Ντηνιακός,  ο Δημοτικός Σύμβουλος Επικεφαλής παράταξης «Πολίτες σε Δράση» Χαϊδαρίου Θεόδωρος Σπηλιόπουλος , ο Πρόεδρος του Πήγασου κ. Πλάτωνας Δεσάντης, ο Πατήρ Ιγνάτιος εφημέριος Ι .Ν. Αγίας Μαρίνας Χαϊδαρίου, & ο ηθοποιός κ. Ντίνος Καρύδης.

 

 

Ευχαριστούμε για την πολύτιμη βοήθεια τους στην υλοποίηση του τουρνουά τους εθελοντές μας &

την Σχολή Χορού ευ ζωή

Top sound ηχητική κάλυψη

Τον Δημήτρη Καφετζή Επαγγελματικές Φωτογραφίσεις

& τον χορηγό επικοινωνίας μας sport24.gr

Leave a Comment

Translate »