Χριστουγεννιάτικο party της Γέφυρα Ζώης (Δεν ξοδεύεται η αγάπη )

23
Δεκ

Την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου στις 18:00  , πραγματοποιήθηκε το Χριστουγεννιάτικο party της Γέφυρα Ζώης,  με πολύ θετική ενέργεια ξεκίνησε αλλά & πολλούς νέους φίλους της “Γέφυρας ζωής”   που έδωσαν το “παρών” στον νέο εθελοντικό απογευματινό Πολυχώρο για παιδιά και νέους με αναπηρία στην Ιερά Οδός 310 στο Χαϊδάρι ο οποίος γέμισε ασφυκτικά , και τους ευχαριστούμε πολύ.

Τα παιδιά μας, από κοινού με τους εθελοντές και τους φίλους της “Γέφυρας ζωής” τραγούδησαν τα κάλαντα, χόρεψαν και διασκέδασαν με τον Άγιο Βασίλη ενώ πήραν δώρα, κεράσματα αλλά και ευχές για το νέο έτος.

Εκ μέρους του Δ.Σ. ο Πρόεδρος της Γέφυρας ζωής κ. Διονύσης Γουράνιος μοίρασε δώρα σε όλα τα παιδιά και τους εθελοντές , που παραβρίσκονταν στην γιορτή μαζί με τους γονείς τους, και αυτά τους ευχαρίστησαν με τραγούδια και εκδηλώσεις αγάπης με τον τρόπο που μόνο αυτά μπορούν να εκφράσουν. 

Το χριστουγεννιάτικο πάρτι (Δεν ξοδεύεται η αγάπη ) Η μεγαλύτερη και ποιο ευχάριστη έκπληξη για εμάς & τα «παιδιά μας », ήταν όχι μόνο η επίσκεψη τους, αλλά και η συμμετοχή τους στην γιορτή μας του , Αντιπεριφερειάρχη Δυτικού Τομέα Αθηνών κ. Σπύρου Τζόκα , του Δήμαρχου Χαϊδαρίου , κ. Μιχάλη Σελέκο, & του Δήμαρχου Αγ. Βαρβάρας κ. Γιώργου Καπλάνη


Μετά το τέλος της γιορτής, ενημερώθηκαν από τον Πρόεδρο της Γέφυρα Ζώης  κ Διονύση Γουράνιο, τον Αντιπρόεδρο κ. Δημήτρη Μελιδωνιάτη,  & την Γραμματέα κ. Γιώτα Μαντζαβίνου, για τον τρόπο και τις συνθήκες λειτουργίας του νέου Πολυχώρου , τα δημιουργικά εθελοντικά παιδαγωγικά προγράμματα που υλοποιούνται σ’ αυτόν, τον αριθμό των παιδιών που απασχολούνται, καθώς και για την τεράστια προσπάθεια που καταβάλλεται από τα μέλη του για να μείνει ανοιχτός ο πολυχώρος πάρα της τεράστιες δυσκολίες οικονομικές και όχι μόνο  που υπάρχουν .

Μετά την ενημέρωσή τους, δήλωσαν από κοινού ότι θα είναι από την πλευρά τους αρωγοί στην προσπάθεια που καταβάλει η Γέφυρα Ζωής γι’ αυτή την πολύ ευαίσθητη κατηγορία παιδιών και νέων με αναπηρία , προκειμένου να συνεχίσει απρόσκοπτα την λειτουργία της .

Τέλος, εξέφρασαν την ικανοποίηση αλλά και την ευαρέσκειά τους για το έργο των εθελοντών της Γέφυρας Ζωής.

Ευχαριστούμε τα καταστήματα για την βοήθεια τους στην υλοποίηση της γιορτής.

Ζαχαροπλαστείο Λουξ , Αγ. Στρατοπέδου Χαϊδαρίου 32, Χαϊδάρι

Φούρνος Αγάθης , Φαβιέρου 4, Χαϊδάρι

Τέλος ειδική αναφορά και ευχαριστίες στους εθελοντές μας που βοήθησαν με όλες τις δυνάμεις τους στην οργάνωση και επιτυχή ολοκλήρωση της εκδήλωσης.

 

Από το Γραφείο τύπου

 

Leave a Comment

Translate »