Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στον Πρόεδρο της Βουλής από αντιπροσωπεία των παιδιών της Γέφυρα Ζώης

24
Δεκ

 

Τα δικά τους χριστουγεννιάτικα μαγικά κάλαντα άκουσε σήμερα 24-12-16 ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων Νίκος Βούτσης, από τα παιδιά του εθελοντικού πολυχώρου παιδιών & νέων με αναπηρία της Γέφυρα Ζωής

Μαζί με τον Πρόεδρο τα κάλαντα άκουσαν & οι αντιπρόεδροι Δημήτρης Κρεμαστινός και Σπύρος Λυκούδης, βουλευτές, μέλη του Προεδρείου του Συλλόγου Υπαλλήλων της Βουλής καθώς και εργαζόμενοι και εργαζόμενες στη Βουλή με τα παιδιά τους.

Ο Πρόεδρος της Βουλής ευχήθηκε σε όλους υγεία, ευτυχία και καλή χρονιά. μοίρασε δώρα και κεράσματα σε όλα τα παιδιά τους εθελοντές και τους γονείς που συνόδευαν την αντιπροσωπεία των παιδιών της Γέφυρα Ζώης.

Απευθυνόμενος στα παιδιά είπε: «θα Κάνουμε ό,τι μπορούμε ώστε, να είμαστε αλληλέγγυοι στον αγώνα ζωής & αξιοπρέπειας που δίνετε, ο Πρόεδρος της Βουλής εξέφρασε την αμέριστη υποστήριξή του για το έργο του Δ.Σ. & των Γονέων για την λειτουργία του εθελοντικού πολυχώρου της Γέφυρα Ζωής, υπογραμμίζοντας ότι τα κάλαντα αυτά είναι «κάλαντα διαφορετικά γεμάτα αισιοδοξία & χαρά ».

 

 

 

 

 

 

Τέλος ο Πρόεδρος της Γέφυρα Ζωής κ. Διονύσης Γουράνιος , ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Βουλής για την θερμή υποδοχή και την αγάπη προς τα παιδιά του εθελοντικού πολυχώρου παιδιών & νέων με αναπηρία της Γέφυρα Ζωής & του προσέφερε  συμβολικά δώρα φτιαγμένα με πολλή  αγάπη από τα παιδιά του πολυχώρου της Γέφυρα Ζώης.

Και του χρόνου.

Leave a Comment

Translate »