Κάθε βήμα σου δίνει χαρά

16
Ιαν

Πάρτε μέρος στο πιο fun event για την Γέφυρα Ζωής Α.μεΑ. Δυτικού Τομέα

Ένας Μαραθώνιος Zumbathon: -Fitness έχει στηθεί με την συνδιοργανώση της Περιφέρειας Αττικής, την Κυριακή 12 Φεβρουάριου στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικό Μολύβι».

Ιερά Οδός 154 , Τ.Κ.12242 στο Αιγάλεω. (Στάση Μετρό Ελαιώνας)

Από της 12:00πμ έως 19:00μμ, χορεύουμε μαζί με την Loretta Bates Zumba Education Specialist Usa, με σκοπό να στηρίξουμε το έργο και τις δράσεις του Εθελοντικού Πολυχώρου για Παιδιά & Νέους με Αναπηρία της Γέφυρα Ζωής.

Αφορμή της εκδήλωσης ZUMBATHON είναι η στήριξη όπου γονείς & δεκάδες εθελοντές του Πολυχώρου αγωνίζονται καθημερινά ώστε να χαρίσουν περισσότερα Χαμόγελα.

Μέσω της Γέφυρα Ζωής υποστηρίζονται το χρόνο αρκετές δράσεις για τη φροντίδα& την κοινωνικοποίηση των ατόμων με αναπηρία .

Ολόκληρος ο Πολυχώρος επιβιώνει χάρη στις χρηματικές δωρεές του απλού κόσμου και τις χορηγίες χρηματικές ή σε είδος , εταιριών, που συμμετέχουν με τον τρόπο αυτό στην ποιοτική κάλυψη των αναρίθμητων αναγκών, που αντιμετωπίζει ο Νέος Εθελοντικός Πολυχώρος για τα παιδιά &  Νέους με Αναπηρία που θέτει υπό τη σκέπη του.

Αξίζει να αναφερθεί η μεγάλη επιτυχία που είχε το 1ο ZUMBATHON  που πραγματοποιήθηκε το Φεβρουάριο του 2015 και το 2ο Φεβρουάριο του 2016 στο Δημαρχείο Χαϊδαρίου για τον ίδιο σκοπό με τη συμμετοχή περίπου 800 ατόμων το καθένα.

Φέτος ελπίζουμε να σπάσουμε αυτό το ρεκόρ και να μετατρέψουμε  την εκδήλωση σε θεσμό για τη Αττική !

Ένα θεσμό που θα τιμά τους πολίτες και τις επιχειρήσεις  και θα είμαστε  περήφανοι σε αυτούς τους δύσκολους  καιρούς για τις  άξιες  που πρεσβεύουμε  και τις ευαισθησίες  μας  απέναντι στα παιδιά & στους Νέους με  Αναπηρία .

Πιστεύουμε  πως η συμβολή σας θα είναι σημαντική και ελπίζουμε στη θετική  ανταπόκρισή σας στο κάλεσμά  μας για προώθηση της εκδήλωσης ZUMBATHON.

Όλοι μαζί για ακόμα μια φόρα “Αγκαλιάζουμε την μαγεία…του να είσαι διαφορετικός” !!!!

Ένα Zumbathon για ένα κάλο σκοπό !!!!

Translate »