Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η ΓΕΦΥΡΑ ΖΩΗΣ

21
Φεβ

Σε εξαιρετικό κλίμα και με τις ευχές όλων για μια δημιουργική νέα χρονιά πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΓΕΦΥΡΑ ΖΩΗΣ την Κυριακή το μεσημέρι 19-2-2017 , στην κατάμεστη αίθουσα της μουσικής ταβέρνας  «κάτι άλλο » στο Χαϊδάρι.

Η προσέλευση των φίλων και υποστηρικτών του Συλλόγου ήταν πραγματικά εντυπωσιακή, μέσα στης πρώτες 3 μέρες όλες οι προσκλήσεις είχαν εξαντληθεί.

Τα παιδιά της Γέφυρα Ζωής, οι γονείς τους, οι εθελοντές μας, & οι φίλοι της Γεφύρας  είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν όλοι μαζί, απολαμβάνοντας πλούσιους μεζέδες υπό τους ήχους ζωντανής μουσικής.

 

 

 

 

 

 

 

 

Μας τίμησαν με τη παρουσία τους και τους ευχαριστούμε πολύ :

Η –Βουλευτής κα. Μεγαλοοικονόμου Θεοδώρα  η όποια δήλωσε : Η διαφορετικότητα αυτών των παιδιών αξίζει το ενδιαφέρον της Πολιτείας και σε ότι με αφορά, θα είμαι πάντα κοντά τους, θα είμαι πάντα συμπαραστάτης, στο έργο που επιτελεί η Γέφυρα Ζωής, για τα παιδιά & νέους με νοητική υστέρηση και φάσμα αυτισμού, έργο αξιοθαύμαστο& πρωτοπόρο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Αθηνών κ. Σπύρος Τζόκας , απεύθυνε χαιρετισμό στους παραβρισκόμενους και μετέφερε μήνυμα υποστήριξη της Περιφερειάρχη Αττικής Ρένας Δούρου, ενημερώνοντας τους παράλληλα ότι παρά την εκπεφρασμένη θέλησή της δεν μπόρεσε να παραβρεθεί.

Ο Δήμαρχος Αιγάλεω κ. Δημήτρης Μπίρμπας, μιλώντας στους παραβρισκόμενους είπε για έργο που επιτελεί η Γέφυρα Ζωής, η διαφορετικότητα αυτών των παιδιών αξίζει το ενδιαφέρον μας , και σε ότι με αφορά, θα είμαι πάντα κοντά τους. Ακόμη, θέλω να σας γνωρίσω ότι παρακολουθώ όλες τις δράσεις της Γέφυρας Ζωής και ενημερώνομαι διαρκώς γι’ αυτή, γιατί το έργο που επιτελεί είναι μοναδικό.

Ο Αντιδήμαρχος κ. Κωνσταντίνος Βορέας, Εκπρόσωπος  του Δήμαρχου  Χαϊδαρίου,

Ο Αντιδήμαρχος και Αναπληρωτής Δημάρχου Περιστερίου Βασίλης Μπέτσης

Ο Δημοτικός Σύμβουλος Περιστερίου Τάκης Παναγιωτόπουλος.

Η κ. Τζαβαλιά Βιβή, Περιφερειακή  Σύμβουλος για θέματα  ΑμεΑ,

 

 

 

 

 

Κατά την κοπή της Πίττας που ευλόγησε εκπρόσωπος του Σεβασμιώτατου  Μητροπολίτη Νικαίας κ. Αλέξιου, που βρίσκεται διαρκώς δίπλα μας, εκφράζοντας την συμπαράστασή του & της ευχές του Μητροπολίτη  για την Γέφυρα Ζωής,

Ο Πρόεδρος της Γέφυρα Ζώης κ. Διονύσης Γουράνιος με σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο, έκοψε την πίτα, ευχαρίστησε τους επισήμους , γονείς , εθελοντές , & τους φίλους της, ευχήθηκε σε όλους Καλή Χρονιά με αγάπη, για μια νέα και δημιουργική χρονιά, με υγεία και ελπίδα.

Η όμορφη συγκέντρωση με το πέρασμα της ώρας μετατράπηκε σε γλέντι με χορούς και τραγούδια, το 2017 ξεκίνησε με όλους μαζί μία αγκαλιά.

 

 

 

 

 

 

 

Ο χορός ξεκίνησε από τα παιδιά της Γέφυρας ζωής που παρέσυραν στο γλέντι γονείς, εθελοντές και όλους τους παραβρισκόμενους.

 

 

 

 

 

 

Το κέφι συνεχίστηκε αμείωτο μέχρι της «τελικής πτώσης» αργά το απόγευμα της Κυριακής.

Της πίτες μας της πρόσφεραν, το Ζαχαροπλαστείο Αθηνά , της κας Μπόλη , Στρατηγού Καλλάρη 51, Αθήνα – Κάτω Πατήσια.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Αντιπρόεδρο του Δ.Σ. Δημήτρη Μελιδωνιάτη, την Γραμματέα Γιώτα Μαντζαβίνου, και την υπεύθυνη Δημ Σχέσεων Γεωργία Βλάσση, & τους Εθελοντές για την πολύτιμη βοήθεια τους.

Επίσης ευχαριστούμε πάρα πολύ τα καταστήματα που προσέφεραν τα προϊόντα τους για τη λαχειοφόρα αγορά μας

ΑΓΓΕΛΟΣ Ιερά Οδός 209 στο Αιγάλεω, , Κατάστημα Ενδυμάτων SR sportswear Τζων Κέννεντυ 150, Περιστέρι

Τέλος ευχαριστούμε τον Δημήτρη Καφετζή, Επαγγελματικές Φωτογραφίσεις.

Translate »