Οι πραγματικοί νικητές της ζωής τα παιδιά της “Γέφυρα Ζωής” στης Εορταστικές Εκδηλώσεις για τον Εορτασμό της 25ης Μαρτίου

28
Μαρ

Κατάθεση στεφάνου για τον εορτασμό της της 25ης Μάρτιου από τη “Γέφυρα ζωής Α.μεΑ. Δυτικού  Τομέα στον Δήμο  Περιστεριού

 

Την Παρασκευή 24 Μάρτιου  2017 στο πλαίσιο της τελετής εορτασμού της εθνικής μας εορτής στην Πλατεία Δημαρχείου του Περιστερίου έγινε κατάθεση στεφάνων παρουσία επισήμων και δημοτών

Οι εθελοντές και τα παιδιά του Συλλόγου μας ήταν εκεί με αντιπροσωπεία εθελοντών και  «παιδιών» του Πολυχώρου & απέτισε φόρο τιμής με δικό της στεφάνι στο Ηρώο.

Η συγκίνηση που προκάλεσε η κατάθεση στεφάνου από τα «παιδιά» μαζί με τους εθελοντές της Γέφυρας Ζωής στους παριστάμενους ήταν πολύ μεγάλη.

Στον νέο εθελοντικό πολυχώρο παιδιών & νέων με αναπηρία της  Γέφυρα Ζωής εκτός από τα ψυχοπαιδαγωγικά προγράμματα και τα μαθήματα διαβίωσης στα οποία ασκούνται και διδάσκονται τα παιδιά, προέχουσα θέση έχει και η «αφήγηση» και καλλιέργεια γνώσης σ’ αυτά των ιστορικών γεγονότων που έχουν σημαδέψει τη χώρα μας.

Η Γέφυρα Ζωής θα είναι πάντα παρούσα να τιμά με σεβασμό όλους όσους θυσιάστηκαν για να είμαστε όλοι μας σήμερα ελεύθεροι !

 

Η “Γέφυρα Ζωής Α.μεΑ. Δυτικού  Τομέα ” στην κατάθεση στέφανου & στην παρέλαση στον Δήμο Χαϊδαρίου για τον εορτασμό της της 25ης Μάρτιου

Τα παιδιά του εθελοντικού  πολυχώρου παιδιών & νέων με αναπηρία της “Γέφυρα Ζωής” έκλεψαν τις εντυπώσεις το Σάββατο 25 Μάρτιου 2017 στην κατάθεση στέφανου & στην παρέλαση για τον εορτασμό της 25ης Μάρτιου το Σάββατο στο Χαϊδάρι.

Πρωταγωνιστές φυσικά, οι εθελοντές μας διαφόρων ειδικοτήτων, που είναι πάντα μαζί με  τα παιδιά μας σε όλες της δράσεις μας.

Τα παιδιά με τη συνοδεία των εθελοντών μας παρέλασαν με πολύ ενθουσιασμό στάθηκαν άξια μπροστά στα βλέμματα όλων των παρεβρισκόμενων, επισήμων, δημοτών, γονέων και απλού κόσμου, η συγκίνηση στους παριστάμενους ήταν πολύ μεγάλη, και τα  επιβράβευσαν δε με ένα ζεστό και παρατεταμένο χειροκρότημα.

Τα παιδιά μας με τη σειρά τους απέδειξαν, πως η διαφορετικότητας τους δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στην καθημερινότητά τους & έστειλαν το δικό τους μήνυμα, την σημασία της αξιοπρέπειας, που προβάλλονται στους χαλεπούς αυτούς καιρούς, την περιφρόνηση στην λιποταξία από τον δικό τους δύσκολο καθημερινό αγώνα που δεν είναι άλλος από την ίδια τη ζωή.

 

Leave a Comment

Translate »