Αμέτρητες αγκαλιές μοίρασε η Γέφυρα ζωής με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για τον Αυτισμό.

03
Απρ

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού, η Γέφυρα ζωής Α.μεΑ. Δυτικού Τομέα, το Σάββατο 1η Απριλίου 2017, σε μια γιορτή αγάπης και δύναμης, στο Εμπορικό κέντρο Athens Heart μοίρασε πολλές μεγάλες αγκαλιές, χόρεψε με την υποστήριξη της σχολής χορού ευ ζωή, άκουσε πολλή μουσική από την top sound, χάρισε πολλά μπαλόνια και παιχνίδια για όλα τα παιδιά μικρά & μεγάλα από την κλόουν μας κα. Μαρία Κόλλα, όλα αυτά έγιναν για να περάσει το μήνυμα στους επισκέπτες του Εμπορικού κέντρου Athens Heart ότι ο  αυτισμός μας αφορά όλους!

Πρόκειται για άτομα με κάποια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τα οποία είναι ενεργά μέλη της κοινωνίας όπως όλοι μας.

 

Είναι γείτονές μας, μαθητές μας, συμμαθητές των παιδιών μας, συνάδελφοί μας. Κάθονται δίπλα μας στο λεωφορείο, παίζουν στη παιδική χαρά της γειτονιάς μας και είναι πολλές οι πιθανότητες να συναναστραφούμε στη ζωή μας με ένα αυτιστικό άτομο, γι΄ αυτό ας μην κλείνουμε τα μάτια, ας ενημερωθούμε.

Άλλωστε στόχος της εκδήλωσης  για την Παγκόσμια Ημέρα για τον Αυτισμό  για 2η φορά στο Athens Heart,  είναι η ευαισθητοποίηση και η ενημέρωση του κόσμου , έτσι ώστε να μπορέσει να κατανοήσει τις ανάγκες, τις ιδιαιτερότητες αλλά και τα δικαιώματα αυτών των ατόμων.

Ο σεβασμός, η αλληλεγγύη και η υποστήριξη τους, αλλά και των οικογενειών τους αποτελεί κριτήριο πολιτισμού.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εθελοντές μας που μας στήριξαν, την Βουλευτή κα. Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου που πάντα κοντά μας ,τους ανθρώπους του Athens Heart για την φιλοξενία, την εταιρία top sound για την ηχητική κάλυψη, το 8ο γυμνάσιο κορυδαλλού,  και την σχολή χορού ευ ζωή που μαζί με της μαθήτριες της για ακόμα μια φορά στήριξαν αυτό το πολύ ξεχωριστό event.

 

Leave a Comment

Translate »