«Yπάρχουν μόνο άνθρωποι»

02
Μαΐ

Η Γέφυρα ζωής A.μεΑ. Δυτικού Τομέα συμμετέχοντας ενεργά σ’ ένα όμορφο γκαλά, μια επίδειξη μόδας υψηλών προδιαγραφών , με ρούχα καταξιωμένων σχεδιαστών που προσφέρουν αφιλοκερδώς και που πλαισιώνουν επίσης αφιλοκερδώς και εθελοντικά, εστεμμένες ΣΤΑΡ ΕΛΛΑΣ και MISS ΕΛΛΑΣ μαζί με ενήλικα παιδιά ΑΜΕΑ από διάφορους Συλλόγους, παιδιά ιδιαίτερης ικανότητας και ευαισθησίας καθώς και γνωστοί Ολυμπιονίκες και Παραολυμπιονίκες , όπως ο χρυσός ολυμπιονίκης Δημοσθένης Ταμπάκος ο χρυσός «γίγαντας» της άρσης βαρών Παύλος Μάμαλος, η Πρωταθλήτρια Ευρώπης στην Εθνική μπάσκετ κωφών γυναικών Στάλα Κοτσιρέα και πολλοί άλλοι γνωστοί Αθλητές.

Όλοι αυτοί  θα παρελάσουν μπροστά στο εκλεκτό κοινό των προσκεκλημένων (φίλους, συγγενείς , επισήμους), δίνοντας σε όλους μας μαθήματα ζωής και στέλνοντας ΠΑΝΤΟΥ το μήνυμα της θέλησης, της πίστης στην προσπάθεια, αλλά και της πεποίθησης ότι η θέση τους στην κοινωνία είναι ΔΙΠΛΑ μας .

Ως συνοδοιπόροι , συνεργάτες , σύντροφοι, συνάδελφοι, συνάνθρωποι, συναθλητές, συμπολίτες, φίλοι… με ισότιμη συμμετοχή και παρουσία στην καθημερινότητά μας…

Η Δευτέρα 15 Μαΐου είναι μια μέρα που θα μείνει αξέχαστη σε όλους μας , γιατί είναι η μέρα που για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ αυτά τα άτομα με αυτά τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους , θα ακουμπήσουν με την μαγική δύναμη της αγάπης το όνειρό τους και θα το κάνουν πραγματικότητα .

Κι όλα αυτά χάρις σε μια καλή Νεράιδα την πρώην Μις Ελλάς Σύλβια Αντώναρου, που μας ακουμπά όλους με το μαγικό της ραβδάκι και μας μεταμορφώνει σε καλούς Σαμαρείτες υλοποιώντας την υπόσχεση που έδωσε πριν πολλά χρόνια στον εαυτό της, να κάνει αυτά τα παιδιά να χαμογελούν ευτυχισμένα ανάμεσά μας, ενταγμένα στο κοινωνικό σύνολο, όπως τους αξίζει, ικανοποιώντας έτσι τις επιθυμίες τους, αλλά και το Όραμα της.

Κοντά μας, ακόμη γνωστοί και καταξιωμένοι καλλιτέχνες, που θα προσφέρουν επίσης αφιλοκερδώς ένα πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα για τους τιμώμενους καλεσμένους μας που είναι τα παιδιά ΑΜΕΑ., επαγγελματίες μακιγιέρ, καταξιωμένοι στυλίστες, σχεδιαστές κοσμημάτων, ειδικοί φωτισμού και ήχου, εκλεκτοί καλλιτέχνες και πολλοί ακόμη πολύτιμοι και σημαντικοί χορηγοί, χωρίς την βοήθεια των οποίων , αυτό το όνειρο των παιδιών δεν θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα…!

Από μια τέτοια εκδήλωση δεν θα μπορούσε να απουσιάζει ο Εθελοντικός Πολυχώρος Παιδιών & Νέων με Αναπηρία της Γέφυρα ζωής A.μεΑ. Δυτικού Τομέα

Συνεργάτες σε αυτό το όραμα κοινωνικοποίησης των παιδιών μέσα από την εκπλήρωση των ονείρων και των επιθυμιών τους, η δημοσιογράφος και Παρουσιάστρια της βραδιάς Άννα Τσιάλτα και η Ντέπη Στενού στον Συντονισμό και τις Δημόσιες Σχέσεις.

Την Δευτέρα 15 Μαΐου 2017  στο Κτήμα Μαρτίδη στην Βάρη, στις 8μμ, μας διδάσκουν ότι δεν υπάρχουν «διαφορετικοί» άνθρωποι και εμείς με την συμμετοχή και την ανταπόκρισή μας , τους αποδεικνύουμε ότι υπάρχουν ΜΟΝΟ Άνθρωποι.

 

Εμείς Μπορούμε να κάνουμε τα όνειρα Αληθινά…

 

Εμείς θα αποδείξουμε ότι μπορούμε !!

 

Εσείς θα είστε Μαζί μας; Σας περιμένουμε  !

Leave a Comment

Translate »