Ελάτε να φτιάξουμε το ‘ονειρικό μαξιλάρι’

09
Μαΐ

H Γέφυρα Ζωής με την υποστήριξη της εταιρίας https://www.coco-mat.com/gr_el/ , του Aegean Omiros College που μαζί με το  Ι.Ε.Κ Όμηρος & με την  συνεργασία του  Δήμου Χαϊδαρίου, σας προσκαλούν σε ένα δια δραστικό 2ημερο χαράς και δημιουργίας την Παρασκευή 19 & Σάββατο 20 Μάιου & Ώρες 10: 00 – 20:00 στην πλατεία του Δημαρχείου Χαϊδαρίου, για να κατασκευάσουν το μεγαλύτερο μαξιλάρι του κόσμου.

Το μαξιλάρι αυτό θα ζωγραφιστεί εξ’ ολοκλήρου από παιδιά από Σχολεία, από  φορείς, από εθνικοτοπικούς συλλόγους, καθώς από παιδιά από Ειδικά σχολεία.

Τα παιδιά, αφού θα ζωγραφίζουν ένα κομμάτι του μαξιλαριού θα το γεμίζουν, & στην συνέχεια θα παίρνουν μαζί τους ένα μικρό μαξιλάρι ως ενθύμιο, διακοσμημένο από τα παιδιά της Γέφυρας Ζωής.

Έτσι τα παιδιά θα έρθουν σε επαφή με την «διαφορετικότητα», θα βάλουν κι αυτά το λιθαράκι τους στο μηδενισμό των διακρίσεων και θα συμβάλουν στην συνύπαρξη όλων των κοινωνικών ομάδων.

Γωνίες δημιουργικής απασχολήσεις σε συνδυασμό με τα τραγούδια και τα διαφορά event, θα δίνουν μια ξεχωριστή νότα & θα γεμίζουν τις ψυχές των παιδιών  με χαρά και χαμόγελα.

Τα παιδιά θα ζωγραφίσουν & παίζοντας θα γεμίσουνε το μεγαλύτερο μαξιλάρι του κόσμου διαστάσεων 60 τ.μ.

Ίσως επειδή δεν έχουμε αντιληφθεί ότι η δική τους καθημερινότητα εξαρτάται άμεσα από τον τρόπο που βλέπουμε εμείς την κάθε μέρα.

Πολύτιμοι  συμπαραστάτες  μας στην διάδοση αυτού του μηνύματος , ο Δήμος Χαϊδαρίου, η εταιρία https://www.coco-mat.com/gr_el/, το Aegean Omiros College μαζί με το Ι.Ε.Κ Όμηρος,  που αποδεικνύουν για μια ακόμη φορά την κοινωνική τους ευαισθησία και την αμέριστη  στήριξή τους στις ευπαθείς ομάδες .

Συνεργάτης σε αυτήν την εκδήλωση κοινωνικοποίησης των παιδιών μέσα από αυτό το δια δραστικό 2ημερο χαράς και δημιουργίας, ο όμιλος 24media.gr .

Σκοπός της Δράσης αυτής είναι η εξωτερίκευση του πλούσιου ψυχικού κόσμου των παιδιών της Γέφυρας Ζωής, που μαζί με τα αλλά παιδιά & τους γονείς τους για να μπορέσουν να συνειδητοποιήσουν τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητα τους, αλλά κυρίως την  ανιδιοτελή προσφορά ενός διήμερου χαράς και παιχνιδιού σε αυτά τα παιδιά που τόσο πολύ έχουν ανάγκη τη στήριξη, την αγάπη και τη φροντίδα μας.

Όπως επίσης ότι μέσα από αυτή τη δράση θα γίνουμε κι εμείς καλύτεροι και «σοφότεροι» γιατί όταν δίνεις, πάντα κάτι παίρνεις σαν «αντάλλαγμα».

Εσείς  θα είστε  Μαζί μας ;

Σας περιμένουμε !

Γιατί «είναι ωραίο να ονειρευόμαστε»!

https://www.facebook.com/events/256123314860831/

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Με εκτίμηση η ομάδα της   Γέφυρα Ζωής

Leave a Comment

Translate »