Επικείμενη συνεργασία της Γέφυρα Ζώης με το Κολλεγίο Ανθρωπιστικών Επιστημών – ICPS

16
Μαΐ

Συνάντηση εργασίας είχαν την Δευτέρα, 8 Μαΐου 2015, στον  Εθελοντικό Πολυχώρο Δημιουργίας και Έκφρασης Παιδιών και Νέων με Αναπηρία (Ιερά Οδός 310 στο Χαϊδάρι) ο Πρόεδρος της Γέφυρας Ζωής  https://www.gefirazois.gr/, κ. Διονύσιος Γουράνιος , & ο Γενικός Διευθυντής του Κολλεγίου Ανθρωπιστικών Επιστημών – ICPS  www.icps.edu.gr , κ. Κωνσταντίνος Παππάς,  στην εποικοδομητική συζήτηση συμμετείχαν η κα. Αθηνά Δελλαπόρτα, Διευθύντρια του Διοικητικού Προσωπικού  του ICPS & ο Νομικός Σύμβουλος κ Φοίβος Βρέττας , και έθεσαν τις βάσεις για μια εποικοδομητική συνεργασία μεταξύ των δύο φορέων.

Το ICPS ως εξειδικευμένος εκπαιδευτικός φορέας στις επιστήμες της Ψυχολογίας και της Συμβουλευτικής, με εξειδικευμένα προγράμματα σπουδών στην παιδοψυχολογία, στις μαθησιακές δυσκολίες και την ανάπτυξη των παιδιών θα προσφέρει γνώση αλλά και ανθρώπινο δυναμικό για να ενισχύσει το ιδιαίτερο και αξιόλογο έργο της Γέφυρας Ζωής.

Η Γέφυρα Ζωής θα προσφέρει γνώσεις ζωής στους εκπαιδευόμενους του Κολλεγίου και θα τους παρέχει μια πρακτική και πολύτιμη εμπειρία δίπλα στα παιδιά με διαφορετικότητα στην ανάπτυξή τους. Το έργο των εθελοντών της Γέφυρας αποτελεί παράδειγμα επαγγελματισμού στο χώρο της ψυχικής υγείας και της ειδικής αγωγής.

Ευελπιστούμε σε μια γόνιμη συνεργασία που θα συμβάλλει στη διεύρυνση της εμπειρίας και των δύο φορέων.

 

Leave a Comment

Translate »