Η Visa μαζί με τις συνεργαζόμενες τράπεζες στηρίζουν για 2η χρονιά την «Γέφυρα Ζωής Α.μεΑ. Δυτικού Τομέα»

18
Μαΐ

Την Δευτέρα 15 Μαίου στις 11.00πμ στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, Νεοφύτου Δούκα 4, στο Κολωνάκι έγινε μια πολλή όμορφη παρουσίαση για το πρόγραμμα (Ενέργειας αλληλεγγύης προς επιλεγμένους Μ.Κ.Ο. στην Ελλάδα) της Visa http://www.visaeurope.com/ ,  η Γέφυρα Ζωής Α.μεΑ. Δυτικού Τομέα ήταν εκεί, μιας και έχει επιλεγεί για 2η φορά μέσα στους 15 οργανισμούς.

Δείτε εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=AIK3tk1alxQ

Το πρόγραμμα αλληλεγγύης της Visa υποστήριξε 15 ΜΚΟ με 1 εκατ ευρώ το 2016 και επαναλαμβάνεται και φέτος για δεύτερη χρονιά, με την υποστήριξη και πάλι της Visa και των συνεργαζόμενων τραπεζών και συγκεκριμένα:  ALPHA BANK”, Τράπεζα Αττικής, Eurobank, HSBC, Postcredit, Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος και Τράπεζα Πειραιώς.

 

 «Η ΓΕΦΥΡΑ Ζωής Α.μεΑ. Δυτικού Τομέα  » ευχαριστεί θερμά την Visa και τις συνεργαζόμενες τράπεζες που για 2η χρονιά θα στηρίξουν το έργο και τις δράσεις της.Το πρόγραμμα αλληλεγγύης θα προσφέρει 1.000.000€ σε 15 ΜΚΟ με στόχο να δώσει αίσθημα ασφάλειας στους συνανθρώπους μας για καλύτερη διαβίωση αλλά και ευκαιρίες για εργασία.

Όπως δήλωσε και ο κ. Νίκος Καμπανόπουλος, Γενικός Διευθυντής Visa για Ελλάδα, Βουλγαρία και Κύπρο «Συνεχίζουμε για δεύτερη χρονιά με μεγάλη χαρά και αίσθημα ευθύνης την ενέργεια αλληλεγγύης δουλεύοντας παρέα με τις συνεργαζόμενες τράπεζες για το σκοπό αυτό. Εύχομαι καλή επιτυχία στους οργανισμούς και ελπίζω να πετύχουμε με το παραπάνω τους στόχους που έχουμε θέσει»
Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες:
http://www.visaeurope.com, visa.gr, το Visa Vision blog www.vision.visaeurope.com και @VisaEuropeNews
 

Leave a Comment

Translate »