Με Λάμψη αλλά και συγκίνηση το 1ο fashion Show AMEA με συμμετοχή της Γέφυρα ζωής

21
Μαΐ

Ο Εθελοντικός Πολυχώρος Παιδιών & Νέων με Αναπηρία της Γέφυρα ζωής A.μεΑ. Δυτικού Τομέα , o παραολυμπιονίκης – γίγαντας της άρσης βαρών Παύλος Μάμαλος,  η επίσης παραολυμπιονίκης και πρωταθλήτρια Ευρώπης με την  Εθνική Κωϕών Στάλα Κοτσιρέα, η Κέλλυ Λουφάκη – η πρώτη ελληνίδα αθλήτρια που έφτασε στους παραολυμπιακούς στο άθλημα της ξιφασκίας σε αναπηρικό αμαξίδιο, η κολυμβήτρια Αλεξάνδρα Σταματοπούλου και άλλοι διακεκριμένοι αθλητές ΑμΕΑ, την Δευτέρα 15 Μαΐου 2017  στο Κτήμα Μαρτίδη στην Βάρη, στις 8μμ, δίνοντας σε όλους μας μαθήματα ζωής και στέλνοντας ΠΑΝΤΟΥ το μήνυμα της θέλησης, της πίστης, αλλά και της πεποίθησης ότι η θέση τους στην κοινωνία είναι ΔΙΠΛΑ μας, φόρεσαν τις δημιουργίες γνωστών σχεδιαστών και  διέσχισαν την πασαρέλα με μοναδικό στυλ και λάμψη μαγνητίζοντας όλα τα βλέμματα  με τη φινέτσα και την αυτοπεποίθηση τους.

Αυτή η επίδειξη μόδας τα είχε όλα : casual και all classic ρούχα, καλοκαιρινά σχέδια και χρώματα, στυλ αλλά και πολύ συγκίνηση καθώς τα μοντέλα που παρουσίασαν τα ρούχα έκαναν τη διαφορά! μπροστά στο εκλεκτό κοινό των προσκεκλημένων.

Από τις πιο όμορφες στιγμές της διοργάνωσης ήταν κατά τη διάρκεια της επίδειξης μόδας, όταν τα παιδιά του Συλλόγου «Γέφυρα ζωής» χόρεψαν Zumba Gold υπό την καθοδήγηση της δασκάλας τους Εβίτα Παπαδοπούλου και παρουσίασαν μαθήματα Αυτοάμυνας με τον δάσκαλο τους Θεόδωρο Απατζή.

Περισσότεροι από 600 προσκεκλημένοι από το χώρο της Πολιτικής, της Επιχειρηματικότητας, της Τέχνης και του Εθελοντισμού  παρακολούθησαν τη διοργάνωση  και καταχειροκρότησαν τα μοντέλα, δίνοντας ένα ισχυρό μήνυμα ισότιμης συμμετοχής των ΑμΕΑ στην κοινωνική ζωή αλλά και στον επαγγελματικό στίβο ακόμη κι όταν πρόκειται για τον ιδιαίτερα απαιτητικό χώρο της μόδας.

Κοντά μας, παραβρεθήκαν γνωστοί και καταξιωμένοι καλλιτέχνες, στην πρωτοποριακή αυτή διοργάνωση συμμετείχαν καταξιωμένοι σχεδιαστές  και οίκοι  μόδας, γνωστοί σχεδιαστές υποδημάτων και κοσμημάτων, καταστήματα  pret a porter  με επιλεγμένα   γυναικεία και ανδρικά ενδύματα , καθώς και  γνωστοί οίκοι νυφικών. επαγγελματίες μακιγιέρ, καταξιωμένοι στυλίστες, σχεδιαστές κοσμημάτων, ειδικοί φωτισμού και ήχου, και πολλοί ακόμη πολύτιμοι και σημαντικοί χορηγοί, χωρίς την βοήθεια των οποίων , αυτό το όνειρο των παιδιών δεν θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα…!



Η πρωτοβουλία και η διοργάνωση του 1ου Fashion Show ΑΜΕΑ  ανήκουν στην πρώην Μις Ελλάς  Σύλβια  Αντώναρου, η οποία εδώ και πολλά χρόνια ασκεί σημαντική κοινωνική δραστηριότητα στον τομέα της υποστήριξης των ΑμΕΑ. Η μοναδική αυτή εκδήλωση που είχε ως σύνθημα «Δεν υπάρχουν  άνθρωποι  με ειδικές ανάγκες , υπάρχουν μόνο άνθρωποι» πραγματοποιήθηκε  υπό την Αιγίδα του Δήμου Βάρης -Βούλας-Βουλιαγμένης και ολοκληρώθηκε σε δύο φάσεις. Η πρώτη φάση  περιλάμβανε την επίδειξη μόδας στο κτήμα Μαρτίδη στην Βάρη , ενώ η δεύτερη φάση έλαβε χώρα στο “RIVIERA BEACH BAR” στην Αρτέμιδα, το βράδυ του Σαββάτου 20 Μαίου,  όπου οι διοργανωτές απένειμαν τιμητικές διακρίσεις σε όσους συνέβαλλαν με τη συμμετοχή και τη χορηγία τους στην υλοποίηση της ιδέας .

Ευχαριστούμε από καρδίας για  αυτή την πρωτοβουλία την πρώην Μις Ελλάς Σύλβια Αντώναρου που αγκάλιασε την Γέφυρα Ζωής με ευαισθησία και συγκίνηση την δημοσιογράφο και Παρουσιάστρια της βραδιάς Άννα Τσιάλτα & την Ντέπη Στενού από τον Συντονισμό και τις Δημόσιες Σχέσεις, συγχαρητήρια που μας δώσατε την ευκαιρία να γνωρίσει ο κόσμος την ΩΡΑΙΟΤΗΤΑ και τη ΔΥΝΑΜΗ όλων αυτών των συνανθρώπων μας!!!!!!!

Ιδιαίτερα συγχαρητήρια επίσης στους εθελοντές μας που βοήθησαν και συνοδέψαν τα παιδιά της ΓΕΦΥΡΑΣ ΖΩΗΣ Α.με.Α Δυτικού Τομέα που ήταν εκεί και συγκίνησαν τους πάντες με της δραστηριότητες και τις ικανότητες τούς!!!!

Τελικά είναι μαγεία το να είσαι διαφορετικός………….

 

Ευχαριστούμε την  Βουλευτή κα Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, τον κ. Νίκο Καμπανόπουλο Γενικό Διευθυντή της Visa Europe για Ελλάδα – Βουλγαρία και Κύπρο, την κ. Ανδριάνα Παππά, Country Manager της Visa Europe, & τον κ. Τάσσο Κολλάρο Marketing Manager VW CV , που μας έκαναν την τιμή να βρίσκονται κοντά μας σε αυτό το πρωτόγνωρο μα συνάμα όμορφο ταξίδι της  Γέφυρα ζωής στο 1ο fashion Show AMEA. 

Ευχαριστούμε την KOSMOCAR S.A που φρόντισε την μετακίνηση μας, & τέλος τον Δημήτρη Καφετζή Επαγγελματικές Φωτογραφίσεις που είναι πάντα κοντά μας

Εμείς αποδείξαμε  ότι μπορούμε  να κάνουμε τα όνειρα Αληθινά…

Συγχαρητήρια σε όσους προσπάθησαν για αυτό!!!!

 

 

Leave a Comment

Translate »