Tο μεγαλύτερο μαξιλάρι αγάπης έφτιαξε η Γέφυρα Ζωής

23
Μαΐ

Η Γέφυρα Ζωής https://www.gefirazois.gr/, με την υποστήριξη της εταιρίας https://www.coco-mat.com/gr_el/ , στης 19 & 20 ΜΑΙΟΥ 2017 από της 10 το πρωί έως της 8 το βράδυ ήταν στην Πλατεία Δημαρχείου στο Χαϊδάρι & έφτιαξαν το μεγαλύτερο μαξιλάρι αγάπης.


Η προσέλευση του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία, πάνω από 1100 μηνύματα αγάπης, χαράς, & ελπίδας , αποτύπωσαν στα μαξιλάρια με συνολική επιφάνεια 60 τμ, παιδιά όλων των ηλικιών γράφοντας τα όνειρα τους, τις ελπίδες τους για ένα καλύτερο αύριο.

Ο δημοφιλής παρουσιαστής και αγγελιοφόρος της Γέφυρα Ζώης Δημήτρης Ουγγαρέζος  ήταν κοντά μας και έγραψε το δικό του μήνυμα.

Γωνίες δημιουργικής απασχολήσεις με κλόουν, μάγους, ξυλοπόδαρους, σε συνδυασμό με τα τραγούδια και τα διαφορά event, έδιναν μια ξεχωριστή νότα & γέμιζαν τις ψυχές των όλων μας.

Μας τίμησαν με την παρουσία τους και έγραψαν το δικό τους μήνυμα.

H Βουλευτής κα. Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, O Δήμαρχος Χαϊδαρίου, Μιχάλης Σελέκος, Ο Πρόεδρος του Οίκου Ναύτου και Δημοτικός Σύμβουλος Ιλίου Βαγγέλης Αυγουλάς, o Αντιδήμαρχος Χαϊδαρίου Τεχνικών Έργων, Πολεοδομικού Σχεδιασμού και Δόμησης κ. Βορρέας Κωνσταντίνος, ο Αντιδήμαρχος Χαϊδαρίου Καθαριότητας, Πρασίνου και Περιβάλλοντος κ. Χουδελούδης Μόσχος, ο Αντιδήμαρχος Χαϊδαρίου Παιδείας, Αθλητικών και Πολιτιστικών κ. Καραγιάννης Νικόλαος, ο Β. Ντηνιακός Δημ. Σύμβουλος Επικεφαλής του συνδυασμού «Χαϊδάρι ξανά», ο Δημ. Σύμβουλος Επικεφαλής παράταξης «Πολίτες σε Δράση» Χαϊδαρίου Θ. Σπηλιόπουλος, ο Δημ. Σύμβουλος Χαϊδαρίου και Επικεφαλής της παράταξης «Πάμε να Ενώσουμε το Χαϊδάρι» κ. Ανδρέας Μποζίκας., η πρώην «Μις Ελλάς» κα .Σύλβια Αντωνάρου, το Παιδικό Ποδοσφαιρικό τμήμα του Α.Ο. Αστέρας Χαϊδαρίου, & Αντιπροσωπία Παιδιών του Αθλητικού Όμιλου  Αντισφαίρισης Χαϊδαρίου

Ευχαριστούμε πολύ

Την  Coco-Mat Greece για την πολύ ωραία συνεργασία ,Την εταιρία Βίκος που μας ξεδίψασε ,  το Τμήμα μαγειρικής Δ.Ι.Ε.Κ. Ηλιούπολης, το Αegean college, το Ι..Ε.Κ omiros, τον Δήμο Χαϊδαρίου , την χορωδία του Α.Ο. Πήγασος, την σχολή χορού Ευ Ζωή & τον Αντ1.

Πολύτιμος Συνεργάτης σε αυτήν την εκδήλωση ο όμιλος 24media.gr

Ευχαριστούμε τον Δημήτρη Καφετζή Επαγγελματικές Φωτογραφίσεις που είναι πάντα κοντά μας, τους  ακούραστους εθελοντές μας  , και τέλος τον Αντιπρόεδρο κ. Δημήτρη Μελιδωνιάτη & την Υπεύθυνη Γενικού Συντονισμού κ. Γιώτα Μαντζαβίνου που έδωσαν την ψυχή τους για την επιτυχία της εκδήλωσης. 

Οι Γέφυρες ενώνουν δρόμους, η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΓΕΦΥΡΑ ΖΩΗΣ ενώνει τις ΖΩΕΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ!

Leave a Comment

Translate »