Δελτίο τύπου Ευχαριστήριο στην Εταιρία Δρομέας

30
Ιούν

O Εθελοντικός Πολυχώρος Παιδιών & Νέων με Αναπηρία της Γέφυρα ζωής θέλει να ευχαριστήσει θερμά, την εταιρία Δρομέας https://www.dromeas.gr/ η οποία μας προσέφερε δωρεάν 5 τροχήλατες καρέκλες , καλύπτοντας με ότι πιο σύγχρονο υπάρχει τον νέο πολυχώρο μας.

Σχετικά με την εταιρία Δρομέας 

Email: dromeas@dromeas.gr

Γραμμή Επικοινωνίας: 801 11 96000

Όταν το 1979 ξεκίνησε το πρώτο εργοστάσιο του ΔΡΟΜΕΑ στην ΒΙ.ΠΕ Σερρών, είναι σίγουρο ό,τι είχαμε όνειρα, μεγάλα όνειρα. Κανείς δεν θα μπορούσε όμως τότε να φανταστεί, ό,τι από αυτήν την γωνία της Μακεδονικής γης θα τροφοδοτείται με έπιπλα κάποια στιγμή το σύνολο των Υπηρεσιών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Σήμερα, 30 χρόνια μετά, μοιραζόμαστε την χαρά και την περηφάνια που μας δίνει το συμβόλαιο αποκλειστικής προμήθειας επίπλων γραφείου για όλες τις Υπηρεσίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Δεν ήταν εύκολα χρόνια ούτε η επιτυχία ήρθε τυχαία. Ήρθε σαν προϊόν συντονισμένης προσπάθειας των ανθρώπων του ΔΡΟΜΕΑ, συνεχών επενδύσεων και προσήλωσης στους τρεις αδιαπραγμάτευτους στόχους μας. Ποιότητα, συνέπεια και υψηλή προστιθέμενη αξία μέσα απο την καθετοποίηση της παραγωγής. Αυτά είναι τα μυστικά της επιτυχίας του ΔΡΟΜΕΑ, τα οποία άλλωστε γίνονται προφανή σε όποιον μας επισκέπτεται ή μας τιμά με την προτίμησή του στα προϊόντα μας.

Με όπλα μας την έρευνα, την συνεργασία με παγκόσμια καταξιωμένους σχεδιαστές και την 30χρονη εμπειρία μας στην παραγωγή και με πρεσβευτές τα προϊόντα μας και τους ικανοποιημένους χρήστες τους σε όλα τα μήκη και πλάτη της υδρογείου, συνεχίζουμε την ακούραστη πορεία του ΔΡΟΜΕΑ προς ένα πολλά υποσχόμενο και συναρπαστικό μέλλον.

Ευχαριστούμε την εταιρία  Δρομέας https://www.dromeas.gr/ ,που μας απλώνει το χέρι χωρίς να ζητάει ανταλλάγματα και ιδιαίτερα ανθρώπους που καν δεν μας γνωρίζουν προσωπικά.

Σας ευχαριστούμε πολύ

Ελπίζοντας να συνεχίσουμε να σας έχουμε κοντά μας

Με εκτίμηση,

Διονύσης Γουράνιος

Προέδρος  Δ.Σ.

Translate »