ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ ΖΩΗΣ Α.μεΑ. ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ

04
Αυγ

Μια ακόμη χρονιά γεμάτη παιχνίδι και συγκινήσεις έφτασε στο τέλος της.

Ενημερώνουμε για, την λήξη των εθελοντικών δράσεων του Πολυχώρου τηνΠαρασκευή 4/08/2017

Ένα ευχαριστώ προς όλους

Παιδιά όλων των ηλικιών, Χόρεψαν, τραγούδησαν ,ζωγράφισαν έπαιξαν..

Μέσα στον νέο Πολυχώρο της ΓΕΦΥΡΑ ΖΩΗΣ, επικοινωνήσαν, συζήτησαν, προβληματίστηκαν, έψαξαν, ανακάλυψαν, μοιράστηκαν στιγμές πολύτιμες.

Σήμερα λοιπόν χαρούμενος ικανοποιημένος αλλά πάνω από όλα συγκινημένος, θέλω να εκφράσω και δημόσια την ευγνωμοσύνη μου και ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά , σε όλα τα παιδιά μας μικρά και μεγάλα για τη συμμετοχή, την επαφή, τον χρόνο και τον ενθουσιασμό τους, τους γονείς που μας εμπιστευτήκαν τα παιδιά τους, & όλους τους εθελοντές μας για την αφοσίωση και το ταλέντο τους, & τέλος  ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΜΑΣ.

 

Στην Γέφυρα Ζωής έχουμε την τύχη να έχουμε εξαιρετικούς υποστηρικτές τα τελευταία χρόνια, οι οποίοι είναι δίπλα μας κάθε χρονιά και θα συνεχίσουν να είναι και τα επόμενα χρόνια μαζί μας, στόχος μας είναι να καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια για να κάνουμε ολοένα περισσότερες εταιρίες και οργανισμούς να σκεφτούν διαφορετικά και να μας υποστηρίξουν αναγνωρίζοντας τη σημασία του να αγκαλιάζεις την μαγεία… του να είσαι διαφορετικός.

 

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και περήφανοι για την πολύτιμη προσφορά των παρακάτω συνεχόμενων υποστηρικτών μας.

Την Βουλή των Ελλήνων, την Περιφέρεια  Αττικής,  την Visa , τον Δημήτρη Καφετζή Επαγγελματικές Φωτογραφήσεις , τα Supermarket ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, την TOP SOUND (Αναστασόπουλος Νικόλαος ) Επαγγελματικά Συστήματα Ήχου,  την Μεταφορική Πετρούπολης , το Ζαχαροπλαστείο ΑΘΗΝΑ,  την εταιρία Βίκος, τον όμιλο 24media, & τον Δημήτρη Ουγγαρέζο για την συνεχόμενη υποστήριξη τους, και βέβαια τον κόσμο που μας αγκάλιασε και μας στηρίζει με την παρουσία και την αγάπη του.

Το Δ.Σ. , οι Εθελοντές και τα παιδιά της Γέφυρα Ζωής Α.μεΑ. Δυτικού Τομέα σας εύχονται ένα ευχάριστο και δημιουργικό καλοκαίρι.

Σας περιμένουμε όλους & ανανεώνουμε το ραντεβού μας την Δευτερά 4/09/17

Με καινούρια όνειρα και στόχους. με ανανεωμένη διάθεση , ενέργεια και δύναμη, για τον γεμάτο προκλήσεις χειμώνα που έρχεται.

Καλό καλοκαίρι σε όλους

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της ΓΕΦΥΡΑ ΖΩΗΣ Α.μεΑ ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ

Ο Προέδρος Διονύσης Γουράνιος

 

Translate »