Εσείς θα είστε μαζί μας;

06
Σεπ

Έτσι, λοιπόν, ξεκινάει την νέα σεζόν, η Γέφυρα Ζωής με τη διάθεση και το όραμα να λειτουργεί πάντα ως ένας δημιουργικός πολυχώρος έκφρασης & δημιουργίας για τα άτομα με αναπηρία,

Γιατί στη Γέφυρα Ζωής αναζητούμε καθημερινά νέους τρόπους να αγκαλιάσουμε τη μαγεία του να είσαι διαφορετικός…μαζί με όλους εσάς.

Σας Χρειαζόμαστε αρωγούς σ’ αυτό το μαγικό ταξίδι..

Η Γέφυρα Ζωής είναι ένας απογευματινός εθελοντικός πολυχώρος δημιουργίας και έκφρασης παιδιών και νέων με αναπηρία, που ιδρύθηκε από Γονείς Παιδιών με Αναπηρία & βρίσκεται στην Ιερά Οδό 310 & Κύπρου 2, στο Χαϊδάρι, είναι ένας χώρος όπου απασχολούνται δημιουργικά, μέσω των εθελοντικών δραστηριοτήτων μας κάθε απόγευμα, παιδιά με ΑΝΑΠΗΡΙΑ

Παιδιά που πρέπει να κερδίσουν τη μάχη με τη ζωή.

Παιδιά που πρέπει να παλέψουν με την αναπηρία.

Παιδιά που πρέπει να νιώσουν ότι αξίζουν.

Παιδιά που πρέπει να ξαναγίνουν παιδιά.

Είναι ένας μεγάλος αγώνας που αξίζει τον κόπο.

Αλλά χρειάζεται πόρους…

Η ενίσχυση των δράσεων μας  έχει άμεσο αντίκρισμα:

Κερδισμένες ζωές.

Προσπαθούμε να κάνουμε τα παιδιά να ξαναβρούν το χαμένο τους παράδεισο, αναπαριστώντας τον γύρω τους.

 

Ο πληθυσμός μας, όμως, συνεχώς αυξάνεται και βρισκόμαστε σε διαρκή αναζήτηση στέγης.

Έτσι, με τη βοήθεια σας, θα βοηθήσουμε  περισσότερα παιδιά με αναπηρία  που το έχουν πραγματικά μεγάλη ανάγκη.

Έχουμε την αγωνία να εξασφαλίσουμε πόρους που θα μας επιτρέψουν να δώσουμε στα παιδιά μας την καλλιέργεια και την ασφάλεια που χρειάζονται.

Αυτή τη στιγμή καταφέρνουμε με τη συνδρομή του κόσμου και ενεργειών όπως αυτή της Visa να μπορούμε να δίνουμε στα παιδιά μας ίσες ευκαιρίες, να τα βοηθούμε να τα καλλιεργούμε, να τους δίνουμε το πιο βασικό αγαθό που είναι η δημιουργία .

«Το κάθε παιδί είναι για εμάς μοναδικό η καθημερινότητα στην Γέφυρα Ζωής  είναι γεμάτη από συναισθήματα και εικόνες, από χαμόγελα,  τραγούδια, ζωγραφιές, αλλά και αγωνία και άγχος για την επίτευξη του στόχου που όλοι μαζί, εθελοντές και γονείς, θέτουν για κάθε παιδί ξεχωριστά.

Κάθε φορά που ένα παιδί μας κάνει την πρώτη  του δημιουργία , ο ενθουσιασμός όλων μας είναι μεγάλος και ακόμα μεγαλύτερη η συγκίνηση που νιώθουμε.

Όλα τα παιδιά που έρχονται στην Γέφυρα Ζωής, είναι και δικά μας παιδιά και η παραμικρή πρόοδος που σημειώνουν είναι για μας το μεγαλύτερο δώρο! Το χαμόγελο στα πρόσωπα των παιδιών μας, είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή, η πιο δυνατή ικανοποίηση.

 

Η Γέφυρα Ζωής έρχεται αντιμέτωπη με αυξημένες απαιτήσεις για παροχή υπηρεσιών, εξαιτίας των πολλαπλών κοινωνικών και οικονομικών δυσκολιών που αντιμετωπίζουν οι οικογένειες και της αυξημένης τους ανάγκης για στήριξη λόγω μη κρατικών δομών για παιδιά και νέους με αναπηρία .

Σ ’αυτή την οικονομική δυσπραγία, αναζητούμε  δωρεές, χορηγίες.

Επομένως, αν αποφασίσετε να συνδράμετε με οποιοδήποτε τρόπο, στηρίζοντας μας, και καλύπτοντας κάποιες από της ανάγκες μας, θα είναι για μας το οξυγόνο που θα μας βοηθά να συνεχίσουμε το έργο μας.

Η υποστήριξή σας είναι πολύτιμη για εμάς.

 

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΑΡ.ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ : 5089-069893-243

IBAΝ : GR74 0172 0890 0050 8906 9893 243

 

 

Για οποιοδήποτε πληροφορία σχετικά με της ανάγκες μας μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Tel: +30 211 21 43 437        Email: info@gefirazois.gr            Web: https://www.gefirazois.gr

 

 

Ελπίζοντας να είστε μαζί μας σε αυτό το δύσκολο αλλά και συνάμα πολύ όμορφο & μαγικό ταξίδι μας.

 

 

Σας ευχαριστούμε!

 

Η Ομάδα της Γέφυρα Ζωής.

Leave a Comment

Translate »