Το μετάλλιο το κέρδισε τελικά ο ανθρωπισμός

28
Σεπ

Φιλανθρωπικό τουρνουά ποδοσφαίρου διεξήχθη με την στήριξη της Περιφέρειας Αττικής, την Δευτέρα 25-9-2017 και ώρα 17:30, στο, Δημοτικό Γήπεδο Τ. Χαραλαμπίδης (ευγενική παραχώρηση σταδίου από τον Δήμο Χαϊδαρίου) ενώ -αν και τα εύσημα ανήκουν και στις τέσσερις  «αντίπαλες» ομάδες- το «μετάλλιο» το κέρδισαν τελικά ο ανθρωπισμός, η γενναιοδωρία και η ανιδιοτελής προσφορά προς τον συνάνθρωπο, στα ημίχρονα οι μαζορέτες της σχολής χορού ευ ζωή διασκέδαζαν τον κόσμο με τον χορό τους και την «φρέσκια» ομορφιά τους.

Στο τουρνουά ποδοσφαίρου συμμετείχαν οι ομάδες: 

Σύνδεσμος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Πανιωνίου ΓΣΣ

Επίλεκτοι Παλαίμαχοι Αστέρες της Εθνικής Ελλάδος

Παλαίμαχοι A.E. Δάφνη  Δάσους Χαϊδαρίου 

Σύνδεσμος Παλαίμαχων Γυναικών Ελλάδος

 

 

Ήταν μαζί μας και αγωνίστηκαν οι :

Νίκος Βαμβακούλας, Νόνι Λίμα Γιάννης Καρατζάς, Σχίζας Στέλιος, Σιδέρης Γιάννης , Καρατζάς Άγγελος & Γιάννης , Θεολόγος Τσίγκας , Λύσανδρος Γεωργαμλής, & Λάζαρος Σύρμας & άλλοι πολλοί.

 

Διαιτητές του αγώνα ήταν οι Διεθνείς Ρέφερι  : Βαγγέλης Γιαννακουδάκης , Ψυρρόγιαννης Παναγιώτης , Ζάχαρης Λουκάς , Μπέγος Σπύρος

 

Ο σκοπός αυτής της υπέροχης αθλητικής εκδήλωσης ήταν η ενίσχυση του εθελοντικού πολυχώρου για παιδιά & νέους με αναπηρία της Γέφυρα Ζωής.

\

Ιδιαίτερα ευχαρίστησαν όλους τους συμπολίτες μας που συμμετείχαν, υποστηρίζοντας και ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα και προσέφεραν, συμβάλλοντας την προσπάθεια ενίσχυσης της Γέφυρας Ζωής.

Παρόντες στο Φιλανθρωπικό τουρνουά ποδοσφαίρου μαζί με πλήθος κόσμου η Ανεξάρτητη βουλευτής  κα. Μεγαλοοικονόμου  , ο  Δήμαρχος Χαϊδαρίου κ. Μιχάλης Σελέκος , ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Πρασίνου και Περιβάλλοντος κ. Χουδελούδης Μόσχος , ο Δημοτικός Σύμβουλος Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης Χαιδάρι Ξανά, κ. Βαγγέλης Ντηνιακός,  ο Δημοτικός Σύμβουλος Επικεφαλής παράταξης «Πολίτες σε Δράση» Χαϊδαρίου Θεόδωρος Σπηλιόπουλος, & ο Προέδρος του Φαληρικού κ. Γιώργος Μπαξεβανάκης

 

Ευχαριστούμε για την πολύτιμη βοήθεια τους στην υλοποίηση του τουρνουά τους εθελοντές μας,  την Σχολή Χορού ευ ζωή, την Top sound ηχητική κάλυψη & τον Δημήτρη Καφετζή Επαγγελματικές Φωτογραφίσεις.

 

Leave a Comment

Translate »