Ολοκληρώθηκε η 2η χρονιά της Ενέργειας Αλληλεγγύης

23
Οκτ

Στις 17-10-17 το πρωί σε μία ιδιαίτερη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, ολοκληρώθηκε για  2η χρονιά  ο απολογισμός  του προγράμματος της Ενέργειας αλληλεγγύης προς επιλεγμένους Μ.Κ.Ο. στην Ελλάδα) της Visa Europe και Visa Hellas, με στόχο τη στήριξη συνανθρώπων μας που βρίσκονται σε ανάγκη, θέλοντας να υποστηρίξει το δύσκολο έργο των μη κερδοσκοπικών οργανισμών συνεχίζει να μοιράζει χαμόγελα.

Η ΓΕΦΥΡΑ Ζωής Α.μεΑ. Δυτικού Τομέα ήταν εκεί για 2η χρονιά μιας και επιλέχθηκε μέσα στους 15 οργανισμούς από όλοι την Ελλάδα.

Η ενέργεια με την υποστήριξη και τη δωρεά της Visa και των συνεργαζόμενων τραπεζών ALPHA BANK”, Τράπεζα Αττικής, Eurobank, HSBC, Post Credit, Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος και Τράπεζα Πειραιώς στηρίχθηκε το έργο συνολικά δεκαπέντε  Μη Κερδοσκοπικών Οργανισμών.

Η υποστήριξη αυτή της Visa και των συνεργαζόμενων τραπεζών αποτελεί ανάσα , για τον εθελοντικό πολυχώρο της Γέφυρα ζωής για να υλοποιηθούν προγράμματα για την βελτίωση της ποιότητας ζωής παιδιών με αναπηρία.

«Μαζί με τους Οργανισμούς που υποστηρίζουμε είδαμε τι αξία έχει η συνεργασία και η εμπιστοσύνη. Θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε με Κοινότητες και Οργανισμούς  για την υποστήριξη κρίσιμων αναγκών, αλλά και για την δημιουργία προοπτικών απασχόλησης και επιχειρηματικότητας.»

Η δύσκολη περίοδος που διανύουμε απαιτεί ενεργοποίηση όλων μας και κυρίως των εταιρειών οι οποίες πρέπει να δείχνουν με υπευθυνότητα την ανθρώπινη πλευρά τους στο κάλεσμα της κοινωνίας για δράση.

Αλλά και όταν οι Οργανισμοί συνεργάζονται μεταξύ τους για ένα κοινό σκοπό το αποτέλεσμα είναι σπουδαίο, όπως δήλωσε ο κ. Νίκος Καμπανόπουλος, Γενικός Διευθυντής της Visa για Ελλάδα, Βουλγαρία και Κύπρο:

 «Εκτός από τις ευχαριστίες για την οικονομική βοήθεια που είναι για εμάς πολύ σημαντική θα ήθελα να αναφερθώ στη χρησιμότητά της, δήλωσε χαρακτηριστικά κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο κ. Διονύσης Γουράνιος Πρόεδρος ΔΣ της Γέφυρα Ζωής Α.μεΑ. Δυτικού Τομέα, και συνέχισε λέγοντας ότι αυτό το ηθικό κέρδος για όλους μας είναι πέραν της οικονομικής μας στήριξης  ιδιαίτερα σημαντικό,  η παρουσία και η συνάντηση μας εδώ μας δίνει  τη δυνατότητα να γνωριστούμε,  να αναπτύξουμε συνεργασίες & να  ανταλλάξουμε πληροφορίες.

«Μία απλή σας κίνηση ισοδυναμεί για εμάς μία μεγάλη αλλαγή!

Σας ευχαριστούμε για τις πραγματικά μεγάλες αλλαγές που μας προσφέρετε».

Leave a Comment

Translate »