Η συμμετοχή μας στον Αυθεντικό 35ο Μαραθώνιο Αθήνας ήταν μια συναρπαστική εμπειρία!

13
Νοέ

Η Running team του Συλλόγου ΓΕΦΥΡΑ ΖΩΗΣ Α.με.Α. Δυτικού Τομέα είχε την χαρά να συμμετάσχει για 4η φορά  στον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθηνών και συγκεκριμένα στο κομμάτι της διαδρομής των Special Olympics, μαζί με άλλα σωματεία και συλλόγους.


Η διαδρομή από το φρουραρχείο της Βουλής μέχρι το Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο, όσο μικρή κι αν φάνταζε ήταν τεράστια αν αναλογιστεί κανείς την επιθυμία όλων μας να συμμετάσχουμε.

Η πολυάριθμη ομάδα μας με παιδιά και εθελοντές του Πολυχώρου μας  αποτελούμενη από τους :, Παπαδοπούλου Εβίτα, Πασχάλη Νεκταρία, Πασχάλη Χαρούλα, Μαντζαβίνου  Παναγιώτα, Μελιδωνιάτης Δημήτρης, Μαντζαβίνου Αντωνία, Γουράνιος Νίκος, Καματήρα Μαρία, Καματήρα Μαριάνθη, Παρασκευοπούλου Μαρία, Τσάκωνας Αλέξανδρος, Μπακόσης Αποστόλης, Νικολοπούλου Δήμητρα, Παναγιωτόπουλος Βασίλης, Νίκα Ελένη, Καραλή Βαρβάρα, Καπτάνη Ευγενία, Μελιδωνιάτη Μαρία Βασιλική Κέφαλα, Βάγια Πανανάκη.

… με τις πιο μικρές μας εθελόντριες να είναι 9 ετών (!) και το πιο μεγάλο να εκπροσωπεί το Δ.Σ. του συλλόγου, ήταν προετοιμασμένη για να βιώσει μια συναρπαστική εμπειρία.Όταν δόθηκε το σύνθημα της εκκίνησης, το block μας έσπασε στα δυο. Οι πιο ενθουσιώδεις άρχισαν να τρέχουν κατά μήκος της Ηρώδου Αττικού και οι πιο συγκρατημένοι, που απλά ήθελαν να ζήσουν αυτό το όμορφο Κυριακάτικο πρωινό, πήγαιναν με πιο χαλαρούς ρυθμούς.
Ωστόσο, στο τέλος της διαδρομής, αυτό που μέτραγε ήταν η χαρά της συμμετοχής και το δέος που ένιωθε κανείς κατά την είσοδό του στο Καλλιμάρμαρο. Και το πιο σημαντικό, να βλέπεις παιδιά όπως τη Μαρία και τον Νικόλα να έχουν ένα μεγάλο χαμόγελο στα χείλη και να νιώθουν ακούραστα!
Τερματίσαμε και φυσικά πήραμε και μετάλλιο!!!!! Με τη Γέφυρα Ζωής !!!


Στον επόμενο Μαραθώνιο, οι αντοχές μας θα είναι ακόμα περισσότερες και η συμμετοχή μας ακόμα πιο δυνατή ! Ραντεβού το 2018 

Leave a Comment

Translate »