Στα εγκαίνια της Σχολής Ακαδημίας Πολεμικών Τεχνών Αυτοάμυνας-Αυτοπροστασίας Περιστερίου, παρευρέθη η Γέφυρα ζωής

28
Νοέ

Πραγματοποιήθηκαν το βράδυ τoυ Σάββατου (25/11) τα εγκαίνια της Σχολής Ακαδημίας Πολεμικών Τεχνών Αυτοάμυνας-Αυτοπροστασίας Περιστερίου που θα στεγάσουν & θα διδάξουν το Koei-Kan Karate-Do που είναι ένα παραδοσιακό στυλ Καράτε, που επίσημα ιδρύθηκε στις 2 Απριλίου 1954, από τον master Eizo Onish,στην Ακαδημία παραδίδονται μαθήματα καράτε για μικρούς και μεγάλους, μαθήματα αυτοάμυνας για ενήλικες και ένστολους αλλά και πρωτοποριακά μαθήματα για άτομα με αναπηρία. 

Στη λαμπερή εκδήλωση ήταν παρών ο Πρέσβης της Ιαπωνίας ο Πρέσβης της Ιαπωνίας κ. Yasuhiro Shimizu τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά, μαζί με την Γεν. Γραμματέα του πολιτιστικού τμήματος κα.Yukino Fujisawa,

Παρόντες ήταν επίσης δάσκαλοι από την Αμερική, o George C. Scordilis κάτοχος 7ου dan και ένας εκ των επικεφαλής του συστήματος, η Πρόεδρος Τεχνικής Επιτροπής Leeann Feinstein 7o dan και ο Εκπαιδευτής Bill Abajian 3ο dan ,  ενώ παρευρεθεί , και αντιπροσωπία του Δ.Σ. της Γέφυρα  ζωής καθώς και πλήθος κόσμου.

Από εκεί και πέρα, να σημειώσουμε πως το «παρών» στη λαμπερή βραδιά έδωσαν και ο Δήμαρχος Περιστεριού Ανδρέας Παχατουρίδης , ο Προέδρος του Δημοτικού συμβουλίου Λώλος Βασίλειος, η Αντιδήμαρχος Περιστεριού κα. Μαίρη Τσιώτα, η Προέδρος του Ο.Π.Α.Α.Π. κα. Κορόγιαννη Πολυξένη, ο Αντιπρόεδρος ΔΗΦΑ Μενιδίου Σασαριδης Κωνσταντίνος, ο Ζαρουχλιώτης Νικήτας Πρόεδρος Επιτροπής Εξεταστών, & ο Μηλιας Γιώργος Πρόεδρος IKM.

Ο Θεόδωρος Απατζής μέλος του Δ.Σ. της Ακαδημίας, κάτοχος μαύρης ζώνης 6ο dan, φανερά συγκινημένος , άνοιξε την εκδήλωση και τόνισε:
«Με ιδιαίτερη χαρά βλέπουμε παιδιά που μαθαίνουν από μικρή ηλικία να αγωνίζονται, να μαθαίνουν την ευγενή άμιλλα, να μεγαλώνουν και να διακρίνονται. Για άλλη μία φορά θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους από καρδιάς. Να γνωρίζετε ότι συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε και κάθε χρόνο αυτό που όλοι προσπαθούμε είναι να προχωράμε μπροστά και να ανεβαίνουμε επίπεδο σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Η παρουσίαση των εγκαταστάσεων ολοκληρώθηκε με μια εντυπωσιακή επίδειξη από τους δασκάλους και τους μαθητές της σχολής, ενώ στο φινάλε έγινε επίδειξη karate a.mea. από τα παιδιά της Γέφυρα ζωής .

 

Με τη σειρά του, ο Πρόεδρος της Γέφυρα Ζωής https://www.gefirazois.gr/ κ. Διονύσης Γουράνιος στην ομιλία του υπογράμμισε: «Στηρίζουμε την Ακαδημία Πολεμικών Τεχνών Αυτοάμυνας-Αυτοπροστασίας Περιστερίου και έχουμε μια πρωτοποριακή συνεργασία με την δασκάλα τους κα. Έφη Παναγοπούλου που έχει  καταφέρει να φέρει κοντά της τα παιδιά μας , που είναι για εμάς πάρα πολύ σημαντικό & που αξίζει να στηριχθεί από όλους μας .

Μια συνεργασία για την οποία είμαστε ευγνώμονες , ευχαριστούμε τόσο τον κ. Θεόδωρο Απατζή, την κα Θεοδωρίδου Αγγελική άλλα και την Έφη Παναγοπούλου, που είναι στο πλευρό μας κι εμείς στο δικό τους, βαδίζουμε σε μονοπάτια με κοινούς σκοπούς!

Οφείλω από τη θέση μου ως Προέδρος του Δ.Σ. να πως έχουμε όλη τη διάθεση, την πρόθεση και την αποφασιστικότητα να είμαστε κοντά τους.

Όλοι μαζί να δώσουμε τη μάχη μας.

 

Leave a Comment

Translate »