Μια ξεχωριστή επίσκεψη δέχθηκε η Γέφυρα Ζωής

22
Δεκ

Ένα απόγευμα ξεχωριστό ήταν το  χθεσινό 21-12-17 για τους απασχολούμενους του Εθελοντικού Κέντρου Δημιουργίας & Έκφρασης της Γέφυρα Ζωής , αφού είχαν την ευκαιρία να δεχθούμε την επίσκεψη εκλεκτών φίλων, με αφορμή την δωρεά τους σε ειδή καθαρισμού, ακολουθήσε μια  ξενάγηση αλλά και  ενημέρωση από τον Προέδρο της Γέφυρα  Ζωής  κ. Διονύση Γουράνιο προς τους εκπροσώπους του 7ΟΥ Δημοτικού & του 2ΟΥ Γυμνάσιου Χαϊδαρίου ,

Που ήταν οι εξής:

ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ 7ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ Κ ΓΟΝΕΩΝ.

ΦΡΙΝΤΖΙΛΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ 2ΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ.

ΜΕΝΤΕΣΙΔΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ 2ΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ.

ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΚΛΗΜΟΓΙΑΝΝΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ 2ΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ.

& ΟΙ Εκπρόσωποι του 15μελες : ΠΑΝΩΡΑΙΑ ΤΟΥΡΝΙΚΙΩΤΗ, ΧΑΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΕΛΗΣ, ΝΑΣΙΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ, όπου και παρακολούθησαν μέρος του εκπαιδευτικού  προγράμματος που υλοποιούνται.

Οι μαθητές παρέδωσαν μαθήματα ευαισθησίας και πολιτισμού, καθώς ο σκοπός τους ήταν η γνωριμία με τα παιδιά της Γέφυρα ΖΩΗΣ.

Ο Προέδρος της Γέφυρα  Ζωής αφού τους ευχήθηκε για της Γιορτές,  ευχαρίστησε τους καθηγητές και τους εκπροσώπους των συλλογών για την πρωτοβουλία της επίσκεψης και δήλωσε  λέγοντας τους ότι ελπίζει το παράδειγμα σας να τους μιμηθούν και αλλά σχολεία της περιοχή μας, και αποχαιρέτησε τα παιδιά με την φράση: «Αν βλέπαμε τον κόσμο με τα μάτια των παιδιών, σίγουρα θα ήταν καλύτερος».

 

Επίσης μας είπαν τα κάλαντα για  2η χρονιά Αντιπροσωπεία του Κέντρου Λαογραφίας & Πολιτισμού Δυτικής Αττικής με επικεφαλή τον Πρόεδρο κ. Καλογράνα και τους ευχαριστούμε πολύ.

 

 

Translate »