Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε η ΓΕΦΥΡΑ ΖΩΗΣ Α.μεΑ. Δυτικού Τομέα

31
Ιαν

Το φλουρί της αγάπης κέρδισαν όλα τα παιδιά του Συλλόγου Α.μεΑ. Δυτικού Τομέα ΓΕΦΥΡΑ ΖΩΗΣ, στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης  πίτας τους την Παρασκευή 26-1-2018 ,στην κατάμεστη αίθουσα του Δημαρχείου Χαϊδαρίου προσήλθαν ταπαιδιά  της Γέφυρα Ζωής, οι γονείς τους, οι εθελοντές μας,  & οι φίλοι της.

Μεταξύ άλλων, το παρών στην εκδήλωση έδωσαν οι:

Η βουλευτής κ. Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, ο Σπύρος Τζόκας Αντιπεριφερειάρχης εκπρόσωπος της Περιφερειάρχη Αττικής κας Ρένας Δούρου, που δεν μπόρεσε να παραβρεθεί λόγω έκτακτης απασχόλησής της, ο Μιχάλης  Σελέκος  Δήμαρχος Χαϊδαρίου, ο Δημήτρης Μπίρμπας Δήμαρχος Αιγάλεω, ο Γιώργος Καπλάνης Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας, ο Βαγγέλης Ντηνιακός Δημ. Σύμβουλος Επικεφαλής παράταξης «Χαϊδάρι Ξανά» , ο Δημ. Σύμβουλος Επικεφαλής παράταξης «Πολίτες σε Δράση» Χαϊδαρίου Σπηλιόπουλος Θεόδωρος, ο Γενικός Διευθυντή του συστήματος Koei-Kan Karate-Do σε Ελλάδα και Ευρώπη κ. Θεόδωρος Απατζης κάτοχος μαύρης ζώνης 6ο dan , ο Αποστολος Χριστοδουλάκης Προέδρος Κρητών, ο Αντιπρόεδρος του 2ου Γυμνασίου Χαϊδαρίου – Μεντεσίδης Θεόφιλος , ο Λουκάς Καρνέζης -Συγγραφέας, & ο  Άλκης Πασαλίδης Δημοσιογράφος.

Κατά την κοπή της Πίττας που ευλόγησε ο Πατήρ Γερβάσιος εκπρόσωπος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη  Νίκαιας κ.κ. Αλέξιο που βρίσκεται διαρκώς δίπλα μας, εκφράζοντας την συμπαράστασή του στο έργο που επιτελεί η Γέφυρα Ζωής,

Τα παιδιά και οι οικογένειές τους, και οι φίλοι της Γέφυρας Ζωής  είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν όλοι μαζί, απολαμβάνοντας πλούσιους μεζέδες υπό τους ήχους ζωντανής μουσικής, Από το συγκρότημα  Δυτικά μονοπάτια με τους Κουτρουμπής Δημήτρης Μπουζούκι, Ελένη Φυσίκα Πιάνο, Δημήτρης Αλεξάκης Κρουστά, Κυρκιλής Δημήτρης κιθάρα. Στο τραγούδι ο Νίκος Καρούνης, η Έλενα Ρουμαντζά – Συριανού και ο Διαμαντής Μαγουλάς.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Διονύσης Γουράνιος, ο οποίος έκοψε την πίτα, ευχαρίστησε το κοινό κι ευχήθηκε σε όλους Καλή Χρονιά με αγάπη, στέλνοντας παράλληλα μήνυμα για τη σημασία της αλληλεγγύης και της προσφοράς προς το συνάνθρωπο.

Η όμορφη συγκέντρωση με το πέρασμα της ώρας μετατράπηκε σε γλέντι με χορούς και τραγούδια, Ο χορός ξεκίνησε από τα παιδιά της Γέφυρας ζωής που παρέσυραν στο γλέντι γονείς, εθελοντές και όλους τους παραβρισκόμενους. Το κέφι συνεχίστηκε αμείωτο μέχρι της «τελικής πτώσης» αργά το βράδυ.

 

Ευχαριστούμε για την βοήθεια τους στην υλοποίηση της γιορτής τις εταιρείες & τα καταστήματα:

Την Top sound ηχητική κάλυψη Νίκος Αναστασόπουλος , τον Δημήτρη Καφετζή Επαγγελματικές Φωτογραφίσεις, τα Supermarket ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, το Ζαχαροπλαστείο Αθηνά  την Delicious Hellenic Qsine ΕΠΕ, το Ζαχαροπλαστείο ΛΟΥΧ, το 5min στο Χαϊδάρι, τον φούρνο Στάρι & Μελί, την pizza YES , τον φούρνο Σταθμό, & το ψητοπωλείο Θράκα.

Τέλος ειδική αναφορά και ευχαριστίες στον Αντιπρόεδρο του Δ.Σ. Δημήτρη Μελιδωνιάτη, την Γραμματέα Γιώτα Μαντζαβίνου, & τους εθελοντές που μας βοήθησαν με όλες τις δυνάμεις τους στην οργάνωση και επιτυχή ολοκλήρωση της εκδήλωσης .

 

Leave a Comment

Translate »