Μια Διαφορετική επίσκεψη στην Γέφυρα Ζωής

09
Φεβ

Την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018 το απόγευμα  η κ. Κατρίνα Τσάνταλη συνοδευόμενη από την κ. Αγγελική Δούκα , επισκέφτηκε τον εθελοντικό πολυχώρο δημιουργίας & έκφρασης παιδιών και νέων με αναπηρία της Γέφυρα Ζωής.

Ο Προέδρος του Δ.Σ. κ. Διονύσης Γουράνιος, την υποδέχτηκε με μεγάλη χαρά και την ευχαρίστησε για άλλη μια φορά  που χωρίς να μας γνωρίζει εδώ και 2 χρονιά είναι κοντά μας απλά, & ανθρώπινα, «Μας συγκίνησατε, είπε ο κ.Γουράνιος στην Κατρίνα , το γεγονός ότι θελήσατε  αυθόρμητα να  βρεθείτε κοντά στα παιδιά μας, και να εκφράσετε για άλλη μια φορά την υποστήριξή σας στην Γέφυρα Ζωής.

Η κ. Κατρίνα Τσάνταλη αφού ξεναγήθηκε στον πολυχώρο, μίλησε με τα παιδιά ,έπαιξε μαζί τους , μας κέρδισε με την απλότητας της και το ενδιαφέρον της να μάθει για την λειτουργία του Πολυχώρου και τις ανάγκες του.

Εμείς την καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Γέφυρα Ζωής και την ευχαριστούμε πολύ για την μεγάλη αγκαλιά της. Η Γέφυρα αποκτά όχι  απλά μια φίλη ακόμα, αλλά έναν ”Αγγελιοφόρο ζωής ”,  που θα μεταφέρει το μήνυμα της αγάπης και της αληθινής προσφοράς, ώστε να κινητοποιηθούν και να συμμετέχουν όλο και περισσότεροι, στην προσπάθεια που γίνεται για να κάνουμε όλοι μαζί την ζωή των παιδιών της Γέφυρα Ζωής ακόμα καλύτερη .

 

Leave a Comment

Translate »