Η one9six αναλαμβάνει την επικοινωνία της Γέφυρας Ζωής Αμεα Δυτικού Τομέα

21
Φεβ

Η one9six αναλαμβάνει την πλήρη ανάπτυξη της στρατηγικής και την υλοποίηση του πλάνου δημοσίων σχέσεων και ψηφιακής επικοινωνίας της Γέφυρας Ζωής στο πλάισιο της ΕΚΕ της εταιρίας.

Η Γέφυρα Ζωής Αμεα Δυτικού Τομέα αποτελεί έναν εθελοντικό οργανισμό, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, με βασικό στόχο την διευκόλυνση την καθημερινότητας των νέων με ειδικές ανάγκες και ειδικότερα με νοητική υστέρηση και φάσμα αυτισμού μέσω της δραστηριοποίησής και της δημιουργικής τους απασχόλησης, σε καθημερινή βάση, αλλά κυρίως μέσα από την αποδοχή της διαφορετικότητας και την καλλιέργεια των ατομικών και κοινωνικών τους δεξιοτήτων.

Αναφορικά στη συνεργασία, ο Πρόεδρος της Γέφυρας Ζωής, κ.Διονύσης Γουράνιος ανέφερε τα ακόλουθα: “Η έναρξη της συνεργασίας μας με την one9six, αποτελεί μια στρατηγική επιλογή της Γέφυρας, η οποία δημιουργεί τις προϋποθέσεις, για την ενίσχυση του επικοινωνιακού της προφίλ, την ολοκληρωμένη προβολή των δράσεων της και την ενδυνάμωση της θέσης της σε μια περίοδο όπου η επικοινωνία αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι για την ανάπτυξη των δράσεων μας και την επίτευξη του βασικού μας στόχου: την παροχή ολοένα και καλύτερων υπηρεσιών στα παιδιά μας”.

Ο κ.Νώντας Συρράκος, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της one9six, δήλωσε “αποτελεί τιμή και πηγή έμπνευσης για την ομάδα της one9six η συνεργασία με τη Γέφυρα Ζωής. Σε ένα πιεστικό κοινωνικό περιβάλλον η παροχή υπηρεσιών σε εθελοντική βάση αλλά με επαγγελματισμό αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της δραστηριότητας μας”.

Περισσότερες πληροφορίες για τη  one9six : http://www.one9six.com/

Η one9six, ένα Multichannel Marketing & PR Agency, ιδρύθηκε το 2012 με στόχο την παροχή λύσεων ολιστικής επικοινωνίας. Με παρουσία και συνεργασίες σε διεθνές επίπεδο, αναπτύσσει και υλοποιεί στρατηγικές επικοινωνίας, ενώνοντας τον αναλογικό και τον ψηφιακό κόσμο σε μία ενιαία και αποτελεσματική πρακτική.

Leave a Comment

Translate »