Η ΓΕΦΥΡΑ ΖΩΗΣ Α.μεΑ. ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ στην παράσταση “ ΝΤΟΥ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ”

02
Μαρ

 Με μια γλυκιά προσμονή την Τέταρτη 28/2/2018 πήγαμε και είδαμε την βρετανική κωμωδία, που σπάει ταμεία στο Λονδίνο, & συνεχίζεται στην Αθήνα για δεύτερη χρονιά “δια χειρός”… Μάρκου Σεφερλή! “ΝΤΟΥ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ”. Τα παιδιά μας ενθουσιάστηκαν από την απίστευτη ερμηνεία όλων των ηθοποιών, οι οποίοι κατάφεραν να κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον τους για περισσότερες από 4 ώρες. Στο τέλος της παράστασης είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τον Μάρκο Σεφερλή, ο οποίος παρά το προχωρημένο της ώρας, υποδέχτηκε τα παιδιά μας με μεγάλη χαρά, συνομίλησε μαζί τους και τους μοίρασε αυτόγραφα.
Το Δ.Σ. της ΓΕΦΥΡΑ ΖΩΗΣ θα ήθελε να ευχαριστήσει από καρδιάς τον κ. Μάρκο Σεφερλή για την προσφορά των εισιτηρίων στη θεατρική παράσταση “ΝΤΟΥ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ” http://www.ntouapopantou.gr/ αλλά και για την μεγάλη του αγκαλιά στα παιδιά της Γέφυρα Ζωής.

 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στην φίλη και πολύτιμη συνοδοιπόρο μας, Αγγελική Δούκα, για την πολύτιμη βοήθεια της.

 

Λίγα λογία για την παράσταση

Ένα διαμάντι ανεκτίμητης αξίας.
Οκτώ ανίκανοι απατεώνες, που αποφασίζουν να κάνουν “ΝΤΟΥ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ” σε μία τράπεζα, της οποίας ο φύλακας κοιμάται όρθιος… αλλά και καθιστός.

14 ηθοποιοί υποδύονται 52 ρόλους σ’ ένα πολυδιάστατο και πολυεπίπεδο σκηνικό, στο οποίο εκτυλίσσονται εντυπωσιακές κι επικίνδυνες σκηνές που κόβουν την ανάσα!

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ

Μάρκος Σεφερλής, Έλενα Τσαβαλιἀ,
Γιάννης Καπετάνιος, Θοδωρής Ρωμανίδης, Στέλιος Κρητικός, Αρετή Ζαχαριάδου, Γιάννης Ζουμπαντής,Αντώνης Βλάσσης, Διονύσης Μπάστας, Ανάργυρος Βαζαίος, Χρύσα Δημοπούλου, Γιάννης Παπαευθυμίου, Φανούρης Κορρές.

Θέατρο Περοκέ 
Οδυσσέως 2, Πλατεία Καραϊσκάκη, Αθήνα Τηλέφωνα:

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 15€

Leave a Comment

Translate »