ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΦΥΡΑ ΖΩΗΣ

25
Απρ

Επιτυχημένο χαρακτηρίζεται το φιλανθρωπικό τουρνουά ποδοσφαίρου που πραγματοποιήθηκε την  Δευτερά , 23 Απριλίου στις 18:00 μ.μ. στο Δημοτικό Γήπεδο Αιγάλεω «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης»  από τους παλαίμαχους της Δάφνης Δάσους Χαϊδαρίου και την ομάδα των Παλαίμαχων του Αιγάλεω , αν και τα εύσημα ανήκουν και στις δυο   «αντίπαλες» ομάδες- το «μετάλλιο» το κέρδισαν τελικά ο ανθρωπισμός, η γενναιοδωρία και η ανιδιοτελής προσφορά προς τον συνάνθρωπο, στα ημίχρονα οι μαζορέτες της σχολής χορού ευ ζωή και από το 7o δημοτικό σχολείο Χαϊδαρίου διασκέδαζαν τον κόσμο με τον χορό τους και την «φρέσκια» ομορφιά τους.

Όμορφες στιγμές, ιδανικές καιρικές συνθήκες σε μια αναμέτρηση για καλό σκοπό!

Στα αθλητικά δρώμενα, έγινε ένα πολύ ωραίος αγώνας που βρήκε νικητή την ομάδα του Αιγάλεω με 4-2.
Ωστόσο σε ένα τέτοιου είδους αγώνα νικητές ήταν τα παιδιά της Γέφυρα Ζωής  για τα οποία παίξαμε κ θα συνεχίσουμε να είμαστε κοντά τους….είπαν στις  δηλώσεις τους οι παίκτες και των δυο ομάδων.

Ο Πρόεδρος της Γέφυρα Ζωής κ. Διονύσης Γουράνιος μετά το πέρας του αγώνα, έδωσε πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές που έλαβαν μέρος.

Μας τίμησαν με την παρουσία τους

ο Δήμαρχος Αιγάλεω κ. Δημήτρης Μπίρμπας

ο Αντιδήμαρχος κ. Στέλιος Βασιλειάδης

και ο επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης «Πολίτες σε Δράση Χαϊδαρίου» κ. Θοδωρής Σπηλιόπουλος

 

Ευχαριστούμε για την πολύτιμη βοήθεια τους στην υλοποίηση του τουρνουά τον Δήμο Αιγάλεω , την Σχολή Χορού ευ ζωή, την Top sound ηχητική κάλυψη την Διαφημιστική Εταιρία GM ADVERTISING, τον Δημήτρη Καφετζή Στούντιο Φωτογραφίας dk & τους εθελοντές μας για την πολύτιμη βοήθεια τους .

 

 

 

Leave a Comment

Translate »