Η Γέφυρα Ζωής ζωγράφισε ένα αισιόδοξο μέλλον για τα παιδιά όλου του κόσμου.

08
Μαΐ

Η Γέφυρα Ζωής, με την υποστήριξη της εταιρίας Coco-Mat Greece, και υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων στης 5 Μαΐου 2018 από της 11 το πρωί έως της 8 το βράδυ βρεθήκαν στην Πλατεία Συντάγματος σε μια δια δραστική μέρα χαράς και δημιουργίας,& ζωγράφισαν για τα παιδιά όλου του κόσμουΗ  προσέλευση του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία, και το ενδιαφέρον του ήταν πραγματικά απερίγραπτο, πάνω από 2.500 μηνύματα αγάπης, χαράς, και ελπίδας , αποτυπωθήκαν από παιδιά όλων των ηλικιών γράφοντας τα όνειρα τους, τις ελπίδες τους για ένα καλύτερο αύριο, σε τεράστια κομμάτια υφάσματος αλλά και στο Van της coco mat που γέμισε με χιλιάδες μηνύματα & που θα μεταφέρει σε όλο τον κόσμο τα μηνύματα τους.

Γωνίες δημιουργικής απασχολήσεις με κλόουν, μάγους, βόλτες με τα ποδήλατα της cococ-mat στην πλατεία , και σε συνδυασμό με τα τραγούδια και τα διαφορά event, έδιναν μια ξεχωριστή νότα και γέμιζαν τις ψυχές των όλων μας.

  Μας τίμησαν με την παρουσία τους και έγραψαν το δικό τους μήνυμα, H Βουλευτής κα. Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, ο κ. Νίκος Καμπανόπουλος Γενικός Διευθυντής της Visa Europe για την Ελλάδα, τη Βουλγαρία και την Κύπρο,

Ευχαριστούμε πολύ το 8ο Γυμνάσιο Κορυδαλλού , το 7ο Δημοτικό Χαϊδαρίου ,& το 2ο Λύκειο Αγίας Βαρβάρας για την συμμετοχή τους.

Πολύτιμη Συνεργάτες σε αυτήν την εκδήλωση και τους ευχαριστούμε πολύ: ο Δήμος Αθηναίων, η Σχολή Χορού Ευ Ζωή , η Ακαδημία Πολεμικών Τεχνών Αυτοάμυνας-Αυτοπροστασίας Περιστερίου,  η Top Sound Ηχητική κάλυψή εκδηλώσεων & ο Μάγος Ελοχιμ .

Ευχαριστούμε τους ακούραστους εθελοντές μας που είναι πάντα κοντά μας , και τέλος τον Αντιπρόεδρο κ. Δημήτρη Μελιδωνιάτη , την Υπεύθυνη Γενικού Συντονισμού κ. Γιώτα Μαντζαβίνου και την κ. Εβίτα Παπαδόπουλου Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων που έδωσαν την ψυχή τους για την επιτυχία της εκδήλωσης.

 

Leave a Comment

Translate »