Μια μέρα για να την θυμάσαι, o ιδρυτής του ZUMBA® Fitness Beto Perez σε ένα μοναδικό Show για την Γέφυρα Ζώης Α.μεΑ

13
Ιούν

Αποθεώθηκε από τους Έλληνες Zumba φαν του, μέσα σε ένα κατάμεστο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο ο ιδρυτής του ZUMBA® Fitness Beto Perez στην πρώτη του εμφάνιση του στην Ελλάδα, Instructor με τις σχολές τους απ’ όλη την Ελλάδα αλλά & από άλλα μέρη της Ευρώπης, κατέκλυσαν από νωρίς την αρένα του Ολυμπιακού  Ποδηλατοδρομίου το Σάββατο 9 Ιουνίου, προσφέροντας ένα μοναδικό υπερθέαμα, με επικεφαλή τον ιδρυτή του ZUMBA® Fitness, παρασυρθήκαν σε ένα από τα πιο φαντασμαγορικά χορευτικά show που έχουν πραγματοποιηθεί ποτέ στην Ελλάδα!

https://www.youtube.com/watch?v=oghu20Y0EcU&feature=youtu.be

O Beto Perez δήλωσε ενθουσιασμένος με την Ελληνική ZUMBA® Fitness κοινότητα  ανανεώνοντας το ραντεβού του σε μια από τις επόμενες περιοδείες του,λίγο πριν βρεθεί στην Αθήνα, επισκέφθηκε την Σαντορίνη & τη Μύκονο για απολαύσει τον ήλιο, την θάλασσα και τη ενέργεια που μόνο τα νησιά της Ελλάδος μπορούν προσφέρουν, ο Λατίνος σούπερ σταρ, ήρθε για πρώτη φορά στην Αθήνα καλεσμένος του Εθελοντικού Πολυχώρου Παιδιών & Νέων με Αναπηρία της Γέφυρά Ζωής Α.μεΑ, καθώς ήθελε παρά πολύ να πραγματοποιήσει μια εμφάνιση στη χώρα μας.

Κορυφαία στιγμή της βραδιάς ήταν όταν η ομάδα Zumba gold της Γέφυρά Ζωής Α.μεΑ ανέβηκε και χόρεψε μαζί του γνωρίζοντας την αποθέωση από το κοινό που βρίσκονταν στη αρένα , αν μπορούσαμε να αποτυπώσουμε σε ένα χαρτί την εικόνα αυτής της μαγικής στιγμής θα ισοδυναμούσε με χιλιάδες λέξεις.

Μαζί με την δική σας συμμετοχή, μας στηρίξατε σ’ αυτό το δύσκολο εγχείρημα, η μεγάλη επιτυχία της εκδήλωσης αποδεικνύει ότι όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τα όνειρα μας πραγματικότητα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η ομάδα της Γέφυρά Ζωής Α.μεΑ. αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τις θερμότερες ευχαριστίες της σε όλους όσους στήριξαν την προσπάθειά μας, και συνέβαλαν στο αποτέλεσμα αυτό, αλλά και σε όλους όσους συμμετείχαν και στήριξαν την Εκδήλωση Dance for Life της Γέφυρα Ζώης Α.μεΑ , Μας τίμησε και τον ευχαριστούμε πολύ για την παρουσία του σε όλες της δράσεις της Γέφυρα Ζώης Α.μεΑ ο κ. Νίκος Καμπανόπουλος Γενικός Διευθυντής της Visa Europe για την Ελλάδα, τη Βουλγαρία και την Κύπρο. 

Ευχαριστούμε τον κ. Σάββα Μπούμπουρα για την έναρξη του event.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνεργάτες μας και τiς εταιρίες που μας βοήθησαν στο να υλοποιηθεί το Dance for Life Beto Perez Zumba® Masterclass της Γέφυρας Ζωής , ευχαριστούμε πολύ την Kosmocar που μας διάθεσε τα καινούργια μοντέλα της Volkswagen, το Ζαχαροπλαστείο Αθηνά, την εταιρία Fresh Lime, τα Σούπερ Μάρκετ Σκλαβενίτης, την εταιρία COCO-MAT, την εταιρία GM ADVERTISING, την Top Sound, το Studio Φωτογραφίας Dimitris Kafetzis, την Ακαδημία Πολεμικών Τεχνών Αυτοάμυνας-Αυτοπροστασίας Περιστερίου, την Imagine-Arts, το Δικηγορικό Γραφείο Mt Boutique Law, το Μπεγνής Catering, για την μουσική επιμέλεια τον Mike Kantsas, το Ιατρό μας Χρόνη Χρονόπουλο, το Αστυνομικό Τμήμα ΟΑΚΑ , την κ. Αγγελική Δούκα & τέλος τους χορηγούς επικοινωνίας μας, τον όμιλο 24media & τις Αττικές Εκδόσεις που στήριξαν το Dance for Life.

Επίσης την κ. Maria Fernanda Alvarez & την κ. Βάσω Αλέξιου από το Zumba Shop, για την πολύτιμη βοήθεια τους.

Ιδιαίτερα όμως, νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους εσάς από την κοινότητα της Zumba στην Ελλάδα, που για μία ακόμα φορά μας τιμήσατε με την παρουσία σας & κάνατε αυτή τη βραδιά ξεχωριστή.

Ένα τεράστιο μπράβο στους εθελοντές μας, που έδωσαν την ψυχή τους για αυτήν την ξεχωριστή εκδήλωση: ΝΑΝΣΥ ΜΑΡΙΝΗ, ΒΙΚΥ ΝΙΚΟΛΕΑ, ΣΟΦΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ, ΕΥΓΕΝΙΑ ΚΑΠΤΑΝΗ, ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΛΑΣΣΗ, ΕΥΑ ΜΕΛΙΔΩΝΙΑΤΗ, ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΟΥΡΑΤΖΗΣ, ΤΟΝΙΑ ΜΑΝΤΖΑΒΙΝΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ, ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΟΛΑΠΤΣΗΣ, ΑΝΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, ΚΩΝ/ΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ,  ΔΩΡΑ ΜΠΟΥΡΑΤΖΗ, ΝΑΤΑΛΙΑ ΜΠΟΥΡΑΤΖΗ, ΜΑΡΙΑΘΝΗ ΚΑΜΑΤΗΡΑ και ιδιαίτερα  στον Αντιπρόεδρο κ. Δημήτρη Μελιδωνιάτη , την Υπεύθυνη Γενικού Συντονισμού κ. Γιώτα Μαντζαβίνου, & την Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων  κ. Εβίτα Παπαδοπούλου που έδωσαν όλο τους το είναι για την επιτυχία της εκδήλωσης.

Σας ευχαριστούμε

 

Translate »