Νικήτρια την Ημέρα Εθελοντισμού ΑΒ το Κατάστημα ΑΒ Χαϊδαρίου, για την προσφορά τους στην «ΓΕΦΥΡΑ ΖΩΗΣ Α.Μ.Ε.Α»

21
Αυγ

 

Την Κυριακή 27 Μάϊου, για 8η συνεχή χρονιά, στην «Ημέρα Εθελοντισμού ΑΒ» περισσότεροι από 9.000 εθελοντές της ΑΒ από όλη την Ελλάδα με διάθεση αλληλεγγύης και συνεργασίας, ένωσαν τις δυνάμεις τους κάνοντας το καλό, σε κάθε γειτονιά της χώρας μας.

Οι δράσεις ήταν περισσότερες από 220 και είχαν επίκεντρο τον άνθρωπο αλλά και το περιβάλλον.

Οι δράσεις έχουν επιλεγεί με βάση τον αριθμό των ατόμων που συμμετείχαν αλλά και τον σκοπό του ιδρύματος που είχαν επιλέξει.

Οι δράσεις των καταστημάτων που κέρδισαν είναι :

Ø Κατάστημα Ελασσόνας, για τον καθαρισμό της κοίτης του ποταμού Ελασσονίτη στο κομμάτι που διέρχεται από το κέντρο της πόλης. 
Ø Κατάστημα Μυτιλήνη – καρά τεπέ, για την προσφορά τον φορέα «ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ», ΜΚΟ με δράση προστασία ασυνόδευτων ανηλίκων. 
Ø Κατάστημα Βούλας, για την προσφορά του στο Ε.Γ.Ν.Υ.Α., Κέντρο Κοινωνικής Φροντίδας Ατόμων με Νοητική Υστέρηση στο Λαγονήσι.

Ø Κατάστημα Χαϊδαρίου, για την προσφορά τους στην ΓΕΦΥΡΑ ΖΩΗΣ Α.μεΑ. , μια δημιουργική «φωλιά» για παιδιά και νέους με αναπηρία που δραστηριοποιείται στην περιοχή της Δυτικής Αττικής.

Το Δ.Σ. του Εθελοντικού Πολυχώρου Παιδιών & Νέων με Αναπηρία της Γέφυρα ζωής, ευχαριστεί θερμά τα Σούπερ Μάρκετ ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ για την προσφορά των δωροεπιταγών & ιδιαίτερα το Κατάστημα ΑΒ Χαϊδαρίου

Τις δωροεπιταγές παρέδωσε στις 8/8/2018 ο Δ/ντης του καταστήματος ΑΒ Χαϊδαρίου στον Πρόεδρο της ΓΕΦΥΡΑ ΖΩΗΣ Α.μεΑ

Ελπίζουμε το παράδειγμά τους να βρει μιμητές.

Σας ευχαριστούμε πολύ

Leave a Comment

Translate »