Τα παιδιά της “Γέφυρα Ζωής Α.μεΑ.” έκλεψαν τις εντυπώσεις στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στο Χαϊδάρι.

31
Οκτ

Τα παιδιά της “Γέφυρα Ζωής Α.μεΑ.” έκλεψαν τις εντυπώσεις στην κατάθεση στέφανου & στην παρέλαση για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου στο Χαϊδάρι. 

Τα παιδιά απέδειξαν και την ημέρα της Εθνικής μας επετείου πως η αναπηρία δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στην καθημερινότητά τους .

Δικαιολογημένα λοιπόν η συγκίνηση που προκάλεσε στην  κατάθεση στεφάνου αλλά και στην παρέλαση στους παριστάμενους ήταν πολύ μεγάλη& καταχειροκροτήθηκαν από τον κόσμο που παρακολούθησε τη παρέλαση, οι επευφημίες αυθόρμητες για τη δύναμη και το θάρρος των παιδιών του εθελοντικού πολυχώρου παιδιών και νέων με αναπηρία της Γέφυρα Ζωής Α.μεΑ.”, που μαζί με τους εθελοντές της συμμετείχαν  στον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου στο Χαϊδάρι. 

Τα επιβράβευσαν δε με ένα ζεστό και παρατεταμένο χειροκρότημα ,και με πολύ ενθουσιασμό στάθηκαν άξια μπροστά στα βλέμματα όλων των παρεβρισκόμενων, επίσημων αλλά και απλού κόσμου που ήταν παρόντες.

Η “Γέφυρα Ζωής Α.μεΑ.” θα είναι πάντα εκεί, αφού εκτός από τα ψυχοπαιδαγωγικά προγράμματα και τα μαθήματα διαβίωσης στα οποία ασκούνται και διδάσκονται τα παιδιά στον πολυχώρο της, προέχουσα θέση έχει και η «αφήγηση» και καλλιέργεια γνώσης σ’ αυτά των ιστορικών γεγονότων που έχουν σημαδέψει τη χώρα μας.

Leave a Comment

Translate »