Mε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα para_ju_jitsu_Α.μεΑ.

21
Ιαν

Την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019 στο Ολυμπιακό κέντρο Άνω Λιοσίων, ήταν όλοι εκεί, εκατοντάδες κόσμος και αθλητές παρακολουθήσαν το 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα para_ju_jitsu_Α.μεΑ.

Δείτε το Βίντεο : https://www.youtube.com/watch?v=P9vG_Rr5ZM8&feature=youtu.be

Τα συναισθήματα απερίγραπτα…η χαρά που ένιωθαν όλα αυτά τα παιδιά από το παρατεταμένο χειροκρότημα των παρευρισκόμενων φαινόταν στα μάτια τους και το χαμόγελο τους….. και έγιναν όλοι μία αγκαλιά. 

Το άγχος, η υπομονή και ο κόπος αυτών των παιδιών αντικαταστάθηκαν με χαμόγελα και συγκίνηση όταν πήραν στα χέρια τους τα μετάλλια και την επιβράβευση ως αθλητές στο αγώνισμα Duo του ζίου ζίτσου.

Ήταν μια μεγάλη και δυνατή στιγμή και ένα πολύ δυνατό μάθημα ζωής από τις προσπάθειες των αθλητών της Γέφυρα Ζωής Α.μεΑ για όλους μας, που ανοίξαμε την αγκαλιά μας για αυτά τα παιδιά τα οποία μας πρόσφεραν ένα καταπληκτικό και συγκινητικό θέαμα. 

Η άψογη συνεργασία μας με την «Ακαδημία πολεμικών τεχνών και Αυτοάμυνας Αυτοπροστασίας Περιστερίου» με εκπρόσωπο του συστήματος koei-kan karate do Greece, κ. Απατζή Θεόδωρο κάτοχο μαύρης ζώνης 6ο  Dan και όλα τα μέλη της, στάθηκαν επάξια στο πλευρό των παιδιών της Γέφυρας ζωής Α.μεΑ., προπονώντας τα σε τεχνικές αυτοάμυνας ώστε να πάρουν μέρος σε ένα τόσο σημαντικό και επίσημο πρωτάθλημα.

Για ακόμη μια φορά, η βοήθεια των εθελοντών της Γέφυρας Ζωής Α.μεΑ. που μαζί με τα μέλη της Ακαδημίας πολεμικών τεχνών και Αυτοάμυνας Αυτοπροστασίας Περιστερίου δίνουν τα απαραίτητα εφόδια στα παιδιά, ώστε να είναι ενεργοί αθλητές και να αγωνίζονται όχι μόνο για μια θέση στο πρωτάθλημα, αλλά και για μια καλύτερη θέση στη ζωή.

Μεγάλη η χαρά και η συγκίνηση απ’ όλους όσους συμμετείχαν σε αυτό το μοναδικό γεγονός και περισσότερο για τους γονείς των παιδιών Γέφυρα Ζωής Α.μεΑ που αγωνίζονται καθημερινά για την ευτυχία τους.

Τα λόγια φτωχά για αυτό που νιώσαμε όλοι…..μπράβο και πάλι μπράβο

Ευχαριστούμε την Βουλευτή Σύριζα κα. Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου που μας τίμησε με την παρουσία της και είναι πάντα κοντά μας.  Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε για την δυνατότητα που μας δίνει να προσφέρουμε, τον Πρόεδρο της Ελληνικής ομοσπονδίας Ζίου Ζίτσου κ. Πουλικίδη Ανέστη & τον Ομοσπονδιακό Προπονητή κ. Ζαντιώτη Γεώργιο ,που με ιδιαίτερη ευαισθησία αγκάλιασε και ανάδειξε την εν λόγω δραστηριότητα.

Τέλος  ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Volkswagen Kosmocar, που μας στηρίζει σαν χορηγός μετακίνησης σε όλες τις δράσεις μας.

 

Leave a Comment

Translate »