Μαζί μια αγκαλιά έκοψαν την πίτα τους η ΓΕΦΥΡΑ ΖΩΗΣ ΑΜΕΑ, και η Ακαδημία Πολεμικών Τεχνών Αυτοάμυνας-Αυτοπροστασίας Περιστερίου.

19
Φεβ

Το φλουρί της αγάπης κέρδισαν όλα τα παιδιά της ΓΕΦΥΡΑ ΖΩΗΣ ΑΜΕΑ , & της Ακαδημίας Πολεμικών Τεχνών Αυτοάμυνας-Αυτοπροστασίας Περιστερίου στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας τους την Κυριακή 17-2-2019 , στην κατάμεστη αίθουσα στο Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικό Μολύβι στον δήμο Αιγάλεω, οι 300 και πλέον φίλοι των 2 οργανισμών έδωσαν το παρόν &  είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν όλοι μαζί, στιγμές έντονες, ήταν όλοι εδώ, η  αίθουσα γέμισε ασφυκτικά, ο κόσμος περίμενε έξω υπομονετικά παρότι οι θέσεις είχαν εξαντληθεί.

Ευχαριστούμε  προσωπικά όλους και έναν έναν ξεχωριστά δήλωσαν φανερά συγκινημένοι για την μεγάλη αγκαλιά του κόσμου, ο Πρόεδρος της Γέφυρα Ζωής Α.μεΑ.  Διονύσης Γουράνιος, και ο ιδρυτής της Ακαδημίας Πολεμικών Τεχνών Αυτοάμυνας-Αυτοπροστασίας Περιστερίου Θεόδωρος Απατζής, έκοψαν την πίτα των 2 οργανισμών, και ευχήθηκαν σε όλους καλή Χρονιά με αγάπη, στέλνοντας παράλληλα μήνυμα για τη σημασία της αλληλεγγύης και της προσφοράς προς το συνάνθρωπο.

Απολαμβάνοντας της γαστρονομικές απολαύσεις που έμειναν αξέχαστες από Πρόεδρο της Λέσχης Αρχιμαγείρων Αττικής Ακρόπολις  Κων/νου Μουζάκη που δημιούργησαν μαζί με την ομάδα του που απαρτίζονταν: από τον  Γ.Γ. της Λέσχης κ. Νικόλαος Δαούτης,  Λευτέρης Καραντάνης,  Ιωάννης Λέκκας, Νικόλαος Μουζάκης, Μάριος Κεφαλάς, Ειρήνη Αρβανίτου, Μαρία Ιερωνυμάκη, Μπάμπης Χατζηθεοδώρου, & Γιώργος Μπεμπλιδάκης.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης ο Πρόεδρος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Αττικής Ακρόπολις Κων/νος Μουζάκης μαζί με τον πρόεδρο της Γέφυρα Ζωής  Διονύσης Γουράνιο υπόγραψαν σύμφωνο συνεργασίας με ποικίλα δράσεων που συνεχίζονται μεταξύ του Acropolis – Chef’s Club of Attica & της ΓΕΦΥΡΑ ΖΩΗΣ ΑΜΕΑ.

Ακολούθησε η παρουσίαση μέσο βίντεο των 2 οργανισμών,  καθώς και επίδειξη από  το παιδικό τμήμα της σχολής με την δασκάλα τους Αγγελική Θεοδωρίδου, και κλείσαμε με  το βίντεο από την συμμετοχή μας που ταξιδεύει σε όλο τον πλανήτη αφού αυτό είναι το Βίντεο της παγκόσμιας ομοσπονδίας..Ju Jitsu, με τους αθλητές της Γέφυρα Ζωής Α.μεΑ. όπου με την καθοδήγηση του Δάσκαλου τους κ. Θοδωρή Απατζή, από την Ακαδημία Πολεμικών Τεχνών Αυτοάμυνας-Αυτοπροστασίας Περιστερίου συμμετείχαν αγωνιστικά στους αγώνες του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Para Ζίου Ζίτσου 2019. https://www.youtube.com/watch?v=P9vG_Rr5ZM8 

Το συγκρότημα  Δυτικά μονοπάτια  μας κράτησε συντροφιά με τους Κουτρουμπής Δημήτρης Μπουζούκι, Ελένη Φυσίκα Πιάνο, Δημήτρης Αλεξάκης Κρουστά, Κυρκιλής Δημήτρης κιθάρα, στο τραγούδι ο Νίκος Καρούνης, η Έλενα Ρουμαντζά – Συριανού και ο Διαμαντής Μαγουλάς.

Η όμορφη συγκέντρωση με το πέρασμα της ώρας μετατράπηκε σε γλέντι με χορούς και τραγούδια, Ο χορός ξεκίνησε από τα παιδιά της Γέφυρας ζωής που παρέσυραν στο γλέντι γονείς και όλους τους παραβρισκόμενους, των 2 οργανισμών.

Μεταξύ άλλων, το παρών στην εκδήλωση έδωσαν οι:

ο Εκπρόσωπος του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων Βουλευτής Σύριζα κ. Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου

η Βουλευτής Σύριζα κ. Χαρά Καφαντάρη

ο Εκπρόσωπος του Δήμαρχου Αιγάλεω Δημήτρη Μπίρμπα, Αντιδήμαρχος Στέλιος Βασιλειάδης

ο Υποψήφιος Δήμαρχος Χαϊδαρίου  Βαγγέλης Ντηνιακός, Επικεφαλής παράταξης «Χαϊδάρι Ξανά», μαζί με τον Δημοτικό Σύμβουλο Βασίλη Καρατζαφέρη

 

ο Υποψήφιος Δήμαρχος Χαϊδαρίου, Σπηλιόπουλος Θεόδωρος, Επικεφαλής παράταξης «Πολίτες σε Δράση» Χαϊδαρίου, μαζί με τον Υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο Γιώργο Ταμπανιάν

ο Υποψήφιος Δήμαρχος Χαϊδαρίου, Γιάννης Κέντρης Επικεφαλής παράταξης “Χαϊδάρι Αναγέννηση”, μαζί με τους  Υποψήφιους  Δημοτικούς  Σύμβουλους, Λεωνίδα Πάντο & Αντώνη Αντωνόπουλο 

ο Εκπρόσωπος του Προέδρου της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη, Υποψήφιος Βουλευτής Τάσος Ζαχαρόπουλος,

ο Εκπρόσωπος του Υποψήφιου Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη , Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Ιωάννης Τόλης,

ο Γνωστός αρθρογράφος, Υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ, Αντώνης Πανούτσος.

 η Παρ ολυμπιονίκης και Παγκόσμια Πρωταθλήτρια κολύμβησης, Αλεξάνδρα Σταματοπούλου.

η ομάδα δράσης και αλληλεγγύης των Hopeaholics.

Και ο Δημοσιογράφος Μάκης Μοσχοβούδης. 

Ευχαριστούμε για την βοήθεια τους στην υλοποίηση της εκδήλωσης μας :

Για τον εξοπλισμό του Catering την εταιρία του  κ. Πάτση  https://patsiscatering.olympicbiz.com/ ,το IEK MASTER που παραχώρησε το εργαστήριο του, τον Σωτήρη Καστάνης για τα Αγροτικά Προϊόντα περιοχή Μεγάρων, την εταιρία MEATPRO, το Αγρόκτημα Κούρσου, τον ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ-ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, την εταιρία Bellisimo, το εργαστήριο Castello, το Ζαχαροπλαστείο ΑΘΗΝΑ που μας γλύκανε δημιουργώντας της πίτες μας , μας  ξεδίψασε η εταιρία ΒΙΚΟΣ  https://www.vikoswater.gr/ την Top sound ηχητική κάλυψη Νίκος Αναστασόπουλος , τα Super Market ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, τον Βασίλη Μπίτσιο Ηλεκτρολόγο  http://mpitsios.gr/?page_id=869  , το ανθοπωλείο του Γιάννη Μουζακίτη για της υπέροχες συνθέσεις & τον Δήμο Αιγάλεω που μας παραχώρησε τον χώρο .

Ειδική αναφορά και ευχαριστίες στην κα. Virginia Petropoulou

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στης εταιρίες -καταστήματα που πρόσφεραν τα δώρα της λαχειοφόρου μας.   

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εθελοντές της ΓΕΦΥΡΑ ΖΩΗΣ ΑΜΕΑ & της Ακαδημίας Πολεμικών Τεχνών Αυτοάμυνας-Αυτοπροστασίας Περιστερίου που μας βοήθησαν με όλες τις δυνάμεις τους στην οργάνωση και επιτυχή ολοκλήρωση της εκδήλωσης.

Τιμή μας που σας έχουμε κοντά μας.

Leave a Comment

Translate »