Μήνυμα ανθρωπιάς & αγάπης, έστειλε στο 6ο Zumbathon Λάρισας η ομάδα Zumba gold της Γέφυρα Ζώης Α.μεΑ

27
Φεβ

Ένα μήνυμα ανθρωπιάς & αγάπης, έστειλε στο 6ο Zumbathon Λάρισας η ομάδα Zumba gold της Γέφυρα Ζώης Α.μεΑ την Κυριακή, 24 Φεβρουαρίου 2019 στο κλειστό γήπεδο του Αλκαζάρ & έγινε Γέφυρα Ζωής για να στηρίξουν όλοι μαζί τον Σύλλογο Γονέων Κηδ. και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Ν. Λάρισας.

«Σας ευχαριστούμε που δεν προσπεράσατε ,που αψηφήσατε τις καιρικές συνθήκες και καταφέραμε όλοι μαζί να στεφθεί με επιτυχία η διοργάνωση, δήλωσε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός,

Η ομάδα Zumba gold της Γέφυρα Ζώης Α.μεΑ έδωσε παλμό, αγάπη, μαζί με την instructor Zumba Evita Papadopoulou που επιμελήθηκε την χορογραφία, και το αποτέλεσμα ήταν μοναδικά υπέροχο!

 

Είναι ευλογία να μοιράζεις χαμόγελα, είναι χάρισμα η προσφορά, και είναι ένα δυνατό μήνυμα αυτό που στείλατε σήμερα». δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Νίκος Λιούπας

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός,(επιμελήθηκε ένα διάστημα και της μουσικής δείχνοντας ένα άλλο πρόσωπο…), , ο περιφερειακός σύμβουλος Θανάσης Παιδής, οι εντεταλμένοι δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Λαρισαίων Γιώργος Κωσταρόπουλος, Μιχάλης Αναστασίου, ο δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Λαρισαίων Κοσμάς Γιαννακόπουλος και ο πρόεδρος του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Τεμπών Λάμπρος Ζάρρας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην κ. Natasa Alexandrou

 

Leave a Comment

Translate »