Στην Τελετή Αφής της «Φλόγας της Ελπίδας»

27
Φεβ

Στην Τελετή Αφής της «Φλόγας της Ελπίδας» των Παγκοσμίων Αγώνων Special Olympics του Άμπου Ντάμπι 2019, στο Ζάππειο Μέγαρο, είχαν προσκληθεί και παραβρέθηκαν σήμερα Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου 2019 , ο Πρόεδρος της Γέφυρα Ζωής Α.μεΑ. κ. Διονύσης Γουράνιος , μαζί με τον ιδρυτή της Ακαδημίας Πολεμικών Τεχνών Αυτοάμυνας-Αυτοπροστασίας Περιστερίου Θεόδωρο Απατζή

Η Τελετή Αφής της Φλόγας της Ελπίδας αποτελεί μία ξεχωριστή ημέρα για τους Θερινούς Παγκόσμιους Αγώνες Special Oly mpics καθώςσηματοδοτεί την αντίστροφη μέτρηση για την επίσημη έναρξη της διοργάνωσης, στις 14 Μαρτίου, στο Abu Dhabi, που γιορτάζει την αποδοχή της διαφορετικότητας, τη συμμετοχή και τη δύναμη της θέλησης των αθλητών των Special Olympics, και θα ακολουθήσει λαμπαδηδρομία η οποία θα περάσει από ιστορικά και πολιτιστικά μνημεία της Αθήνας, για να παραδοθεί στην Πρεσβεία των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, στην οποία θα παραμείνει μέχρι και την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου όπου και θα αναχωρήσει από το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, με πτήση της Etihad Airways.

Στην τελετή παραβρέθηκαν από την Πολιτειακή και πολιτική ηγεσία της χώρας, διαπιστευμένοι στη χώρα μας Πρέσβεις, εκπρόσωποι του Πολιτιστικού, Αθλητικού και Κοινωνικού Χώρου, μέλη της ΔΟΕ και ΕΟΕ, o Πρόεδρος και τα Μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής των Παγκοσμίων Αγώνων Special Olympics Abu Dhabi 2019, καθώς και επίσημοι από όλο τον κόσμο.

 

Leave a Comment

Translate »