Διαβάζω για τους άλλους.

07
Μαρ

H ομάδα δράσης και αλληλεγγύης Hopeaholics θα στηρίξουμε στην επόμενη δράση μας το έργο του εθελοντικού οργανισμού Διαβάζω για τους άλλους.Θα συγκεντρώσουμε βιβλία, καινούργια ή μεταχειρισμένα, που θα παραδωθούν την Πέμπτη 14-3-19, στις 11.00πμ στα γραφεία του οργανισμού.


Η συγκέντρωση των βιβλίων θα γίνει:
Θεσσαλονίκη: Εκδόσεις The Law of Success 2310-271207, Ερμού 41, 4ος όροφος.

Αθήνα – Πειραιάς:
Δυτικά, από την Stella Zoulinaki 
Κέντρο Αθήνας, από τον Dimitris Tselios 
Νότια, από την ΓΙΑΝΝΑ ΤΣΑΡΟΥΧΑ 
Κωνσταντίνα Κοντομάρη 
Βόρεια, από την Christina Pikoula

Όσοι από εσάς επιθυμείτε να προσωθήσετε την δράση μας, μπορείτε να κοινοποιήσετε το event:
https://www.facebook.com/events/1546670828810889/

Επίσης έχετε την δυνατότητα να στείλετε ταχυδρομικώς τα βιβλία ή να τα παραδώσετε οι ίδιοι στις 14-3-19, ώρα 11.00πμ στην διεύθυνση του οργανισμού: Κριναγόρου 13, Νέος Κόσμος – Αθήνα. (αναγράψτε στον φάκελο από Hopeaholics)

Το “Διαβάζω για τους Άλλους” είναι ένας εθελοντικός οργανισμός που έχει στόχο να διαβάζει σε ανθρώπους που δεν μπορούν να το κάνουν μόνοι τους.

Οι πυλώνες δράσεις του Διαβάζω για τους Άλλους είναι δύο: 
– η ηχογράφηση ακουστικών βιβλίων για εντυποανάπηρους (δηλαδή άνθρωποι που για λόγους υγείας ή άλλους δεν μπορούν να διαβάσουν, πχ άνθρωποι με προβλήματα όρασης), και 
– η οργάνωση live αναγνώσεων σε γηροκομεία, ιδρύματα παιδικής προστασίας, σε αναλφάβητους στις φυλακές, σε ανθρώπους με κάποια μορφή αναπηρίας που δεν μπορούν να κρατήσουν ένα βιβλίο στα χέρια τους, και γενικά σε όλες τις ομάδες ανθρώπων που δεν μπορούν μόνοι τους να χαρούν το αγαθό της ανάγνωσης.

Μέχρι σήμερα, το “Διαβάζω για τους Άλλους” δραστηριοποιείται στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, το Ηράκλειο Κρήτης και τα Χανιά.

Γίνε κι εσύ μέλος της ομάδας μας ή συντονιστής στην πόλη σου. 
#hopeaholics #people_inspire_people #life_is_short_help_more_people

Leave a Comment

Translate »